Ganisz Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Prosiłbym o opinię na temat wspomnianych manetek. Czy warto i jak się sprawują w porównaniu do xt? Właśnie nosze się z zamiarem kupna jednak nie chce wyrzucić takiej kasy w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 powiem krótko... lepszych manetek w rękach nie miałem, praca idealna po 2 latach ani 1 problemu co prawda trochę się poobdzierały ale technicznie jak nowe. XT niestety nie używałem więc nie porównam http://www.mtbforum.pl/lofiversion/index.php/t5308.html http://www.bikeforums.net/archive/index.php/t-146075.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Również mam XTRy, są to szybkie jak i bardzo wygodne oraz lekkie manetki. Najlepiej montować z przerzutkami XTRa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Przerzutki mam xt (770) Poradzą sobie bez problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 To w takim razie kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganisz Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Manetki dzisiaj przyszły i od razu zostały założone:)W przypadku prawej manetki przesiadłem się z xt i diametralnej różnicy nie poczułem ( oczywiście jest znacznie lepiej ale to nie jest przepaść) to odnośnie lewej jest faktycznie ogromna poprawa w działaniu, trzeba wziąć pod uwagę jednak, że tutaj pracowała zwykła Deorka. W weekend będę testował w terenie to podzielę się własnymi spostrzeżeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.