Mathew Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć! Po małej kraksie tylna przerzutka wpadła w szprychy, no i co za tym idzie połamał się hak. Zakupiłem nowy do mojego roweru (kross lvl A2) i zaczeły się małe schody. Nowy hak kształtem niczym się nie różnił, ale jest minimalnie grubszy przez co po zamontowaniu go do ramy z przerzutką, wózek jest krzywy w stosunku do kasety. Pytanie czy lepiej oddać i poszukać idealnie takiego samego haka czy brać się za szlifowanie go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4ck Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Czy to jest ta sama przerzutka? W moim przypadku przerzutka też mocno ucierpiała, i Twoje problemy mogą z tego wynikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Problem już rozwiązałem. Oszlifowałem lekko hak wraz z miejscem mocowania i wydaje się wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.