Skocz do zawartości

[Gliwice i okolice] wspólne jazdy i wypady.

pawlo007

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zapraszamy chętnych z Gliwic i okolic na Night ride 05.09.2009 (sobota), kolejna nocna jazda :rolleyes: tym razem traska wiedzie z centrum Gliwic , przez czechowice, Maciejów do Zabrza, potem lasy Rudzkie, Halemba i powrót terenem do Gliwic, między innymi przez hałdy w sośnicy :voodoo: trasa momentami techniczna , konieczne dobre oświetlenie , średnia ok 25 km/h . start z Placu Krakowskiego o 20,45 zaraszam !!!

Napisano

To będzie tak jak ostatnio że ktoś tam zaliczył 4 gleby w ciągu godziny, nie miał oświetlenia, rozwalił siebie i baja :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Kto z Gliwic i okolic chętny do pojeżdżenia, pośmigania, wymiany doświadczeń.

Pisać tutaj

ja bardzo chetnie bym gdzies wyjechal i tez wlasnie szukam ludzi na wspolne jezdzenie.

głównie preferuje strony rudzienca i lasy za bargłówką.

chętni pisać na priva :P

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

jesli ktos chętny do pośmigania ( szosa lub mtb) to pisać , jeżdżę co drugi dzień po 17 i w weekendy jakieś dłuższe traski gg1558882

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Witam. Też szukam kogoś do towarzystwa na rowerowe wypady w okolicach Gliwic. Dalej chyba już nie da rady bo dni są krótsze a i ja nie jestem jakimś tam wyczynowcem. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...