mieciumieciu Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam! Zaplanowalem kilkuosobowa wycieczke rowerowa na weekend z nocowaniem pod namiotami. mapka: www.photomorgana.pl/mapka/mapaduza.jpg - ok 30MB Czy moze wiecie cos na temat jakiegos pola namiotowego w tej okolicy? Czy ktos z Was moze jechal juz taka trasa (lub w okolicach) i poleca cos ciekawego do zwiedzenia? Szukam miejsc ciekawych aczkolwiek mniej znanych :-) Z gory dzieki za podpowiedzi. Pozdrawiam Mieciu ps. Przepraszam ze nie pisze z polskimi znakami ale na tym komputerze ich nie mam ... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oveja Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 witam, znalazłam taką wycieczkę rowerową, wydaje się być ciekawa i niezależna od stopnia zaawansowania jej uczestników (nic o tym nie wspomniałeś). Trasa ta to pętelka po warszawskich terenach Wilanów - Zawady - Skarpa - Powsin - Kabaty - Wilanów, 20 km, powinno być ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 witam, znalazłam taką wycieczkę rowerową, wydaje się być ciekawa i niezależna od stopnia zaawansowania jej uczestników (nic o tym nie wspomniałeś). Trasa ta to pętelka po warszawskich terenach Wilanów - Zawady - Skarpa - Powsin - Kabaty - Wilanów, 20 km, powinno być ok:) spójrz na datę poprzedniego posta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.