Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 17 Sierpnia 2009 Pod koniec września na początku października pasowałby mi wyjazd do Karpacza tak by sobie poganiać. Pytanie czy nie będzie wtedy za zimno w tych rejonach... ? Jest to raczej okres kiedy jeszcze można spokojnie pośmigać czy już tylko ciepłe ciuchy i hardcorowa jazda ?
inferek Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 Zależy jak trafisz w pogode. W dzień śmiało można smiegać w krótkich ciuchach, tyle że szybko juz sie sciemnia a i w lesie chłodniej o te 4-5 stopni. Tragedii nie ma.
Flash3M Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 Ciekawy temat, tyle, że w związku z MRDP nie interesuje mnie sam Karpacz Trochę to sie gryzie z moimi przekonaniami, że pogodę da się przewidzieć nie więcej jak 48 godzin do przodu
madek Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 19 wrzesnia masz Bike Maraton w Karpaczu A co do pogody to wiadmo ze jest loteria, ale w dzien raczej ciepło. Za to wieczory i noce moga byc juz bardzo zimne.
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Mod Team Napisano 19 Sierpnia 2009 Znalazłem coś takiego : http://www.zoover.pl/polska/dolnolskie/karpacz/pogoda Może być pomocne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.