Skocz do zawartości

[rama] Scott scale - gdzie kupić?

Gość R3surrection

Rekomendowane odpowiedzi

Gość R3surrection
Napisano

gdzie można kupić nowe ramy scott scale?

Gość R3surrection
Napisano

THX. 1500zł hmmm a co byście brali treka 8500 xtc merida 3000 czy tego scale 40?

Napisano

imho tak jak powyżej, ostatnio dużo rozmawiałem na ten temat w sklepach rowerowych i tak: XTC potem Trek 8500,m a najlepiej dopłacić i speca s-worksa.

Gość R3surrection
Napisano

trek 8500 jest ale za 1800zł scale we wrześniu rozmiar xl giant xtc 2010 też xl pod koniec września....... a więc chyba wezme meridę HFS 3000-d za 1200zł i mam za 2 dni ;P

Napisano

trek 8500 jest ale za 1800zł scale we wrześniu rozmiar xl giant xtc 2010 też xl pod koniec września....... a więc chyba wezme meridę HFS 3000-d za 1200zł i mam za 2 dni ;P

nie lepiej dołożyć i poczekać ??

Gość R3surrection
Napisano

czytałem w sumie pozytywne opinie o tych ramach a ja się o rozmiar dystrybutora prosić nie będę. W sumie ktoś jeździł? ja miałem tfs 700 i jak największy pozytyw

Gość R3surrection
Napisano

doszła opcja spec s-works za 2400..... a meridy dystrybutor nie ma. musiałbym zamawiać na allegro... wrrr.;

Napisano

Chyba Trek jest jednak lepszym niż Scott czy XTC wyborem, duży plus - stosunkowo niski przekrok przy długiej górnej rurze, podobnie jest u Speca - jednak cena wyższa.

Napisano

podłącze się do tematu. Czy na osobę 187cm wzrostu scott scale w rozmiarze M nie będzie za mały?? Wogole rozmiar M ile ma cali??

Gość R3surrection
Napisano

MINIMUM dla Ciebie to L.

Gość R3surrection
Napisano

do zamknięcia kupiłem XTC CARBON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...