pawel1315 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Zauważyłem, że gdy czyta się temat i pod każdym użytkownikiem jest ilość postów, to gdy otworzy się stronę któregoś użytkownika, to liczba postów jest mniejsza od tej podanej wcześniej. Dlaczego tak jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Przelicznik postów jest aktualizowany co jakiś czas u wszystkich userów. Tak samo jest z liczbą rzeczywistą postów i tematów a podaną w statystykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Co jakiś czas czyli co ile? Z jakim opóznieniem licznik działa? Wczoraj miałem w profilu 2511 postów, podczas gdy już wczoraj miałem napisane 2523 posty a dziś już jast 2529 (w profilu widnieje 2517). Czyli u mnie tak jakby stale nie było dodane 12 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Właśnie też zauważyłem że jakoś dziwnie jest to przeliczane - w profilu 518 i chyba się nie dodaje, a pod avatarem 659 i normalnie się aktualizuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Co więcej, w profilu - jak zauważyłam - wręcz maleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Może pora coś z tym zrobić? Jak tak dalej pójdzie to będzie "mniej niż zero...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 myślę, że sprawa jest o tyle poważna, że wartą ją zostawić na sam koniec. w tej chwili są dużo ważniejsze rzeczy do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Może pora coś z tym zrobić? Jak tak dalej pójdzie to będzie "mniej niż zero...". Polecam likwidacje licznika postów xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 A kto na to by zwracał uwagę Z resztą te przy postach działają jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.