kontooo2 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam Mam dosyć nietypowe pytanie . Zaniosłem do serwisu koło do zaplecenia i centrowania zamówiłem szprychy po 1zl za sztukę i właśnie tu się zastanawiam jak sprawdzić czy koleś mi nie wstawi np szprych po 20 groszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nie ma szprych po 20 groszy niestety. Po złotówce to są właśnie najtańsze szprychy, no czasami można trafić na takie po 80 groszy. Jeśli będą nowe to nie ma opcji żebyś został oszukany Ewentualnie możesz odnaleźć na szprysze (dobrze odmieniłem ? ) logo producenta i znaleźć w internecie cenę takiej szprychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 http://www.romed.pl/szprychy-c-22.html chyba jednak są po 20 groszy no 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Te co pokazałeś po 0,20 gr to chyba nawet nierdzewki nie są... Najtańsze markowe zawsze kosztują w okolicach złotówki W takim razie po prostu zwróć uwagę na producenta szprych (logo powinno być w okolicy nypla lub gwintu), żeby to nie były jakieś no-name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Te co ma mi zamontować to maja chyba być Mach1 one chyba są oznaczona trójkątem tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Sprawdzić oznaczeniu na łepku, zidentyfikować producenta i stwierdzić czy jest kompetentny w tym co robi i czy szprychy nie są bublem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jeśli mają być Mach1, to nie ma obaw, u Mach'a zaopatrza się np. Mavic http://www.harfa-harryson.com.pl/new/strony-firmowe/mach1.php5 - tutaj masz pokazane jak powinno wyglądać logo na główce. Trochę ciemne, ale idzie zobaczyć ten trójkącik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ale w Mach1 ,a Mach będzie takie samo oznaczenie ? W przypadku gdy nie będzie żadnego oznaczenia to będą jakieś no-name ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.