Signum Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Mam hak z wyrobionym gwintem i nie mogę do niego przykręcić przerzutki. Czy da się go w prosty sposób zdemontować i założyć nowy? bo nie wiem czy kupować. Czy jest jakaś inna możliwość? Myślałem też nad założeniem przerzutki nie na hak tylko takiej co się wkręca pod oś koła ale ma za krótką śrubę i nie da się przykręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 15 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Hak odkręcasz imbusem 5mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signum Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Dopatrzyłem się tam otworów. Ale nie na imbus tylko płaski śrubokręt. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 15 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Wrzuć jakieś zdjęcie to będziemy radzić dalej. W normalnym haku od zewnętrznej strony powinno być wejście na imbus, a od wewnętrznej właśnie wycięcie na duży, płaski śrubokręt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dopatrzyłem się tam otworów. Ale nie na imbus tylko płaski śrubokręt. Dzięki Pewnie ktoś srube kominowa założył odwrotnie w takim razie imbusa 5mm bedziesz miał o wewnetrzenj strony ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.