rockrider Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Hej! Powiedzcie mi jakie panują u was warunki? Głównie chodzi mi o Łysajkę i Holimberek, czy te górki są przejezdne i czy nie zalega już na nich śnieg? Pozdro!
inferek Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Miejscami śnieg w rowach, dużo błota na Holimbrze, na Łysajce sucho. Ogólnie to wieje
fcyogi Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Wczoraj byłem na holimberku i leśnym dworku. Nie da się jechać, straszne błoto. A na leśnym śnieg. Ogólnie pozostaje nam jak na razie szosa + łysajka. Jakby co to kręcę się często po Bielawie.
fulbi Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 Bielawa żyjecie? Jakiś wypadzik szosóweczką/góralem Proponowana trasa
inferek Napisano 6 Września 2010 Napisano 6 Września 2010 Dawno nikt tu nie pisał Trasa fajna, jednak wyprawa prawie na caly dzień. Ostatnim razem na tym odcinku wyszlo mi ponad 150 km. Ja może na Sowę sie dzis przejade
mucios92 Napisano 23 Grudnia 2010 Napisano 23 Grudnia 2010 http://aleksandrapodgorska.pl/ zapraszam na stronę internetową naszej najlepszej zawodniczki Oli Podgórskiej !
inferek Napisano 23 Grudnia 2010 Napisano 23 Grudnia 2010 Stronka fajna... jednak wymaga duzo rozbudowy jeszcze ;] Mucios92, jaki avatar
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.