Toomp Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam! Mam zamiar jutro pojechać na W. Sowę i mam takie do was pytanie: czy dzisiaj padało u was, a jak tak to czy to były mocne opady? Z góry dziękuję za odpowiedź.
oktawian95 Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 W nocy troche popadało i raczej w tą noc też popada Jednakże możesz śmiało wbijać na Sowe od strony przeł. Walimskiej tam praktycznie zawsze jest przejezdnie
kubart Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 Eee Paweł graty za wyścig w Jakuszycach widzę, że byłeś najwyżej chyba z okolic Bielawy
inferek Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 A dzieki, troche wtedy nie domagałem na wyścigu z powodu kolki Ale i tak udało sie wejsc do pierwszej setki. W niedziele Poznań (płasko i szybko)- zobaczymy jak teraz pojdzie.
kubart Napisano 11 Września 2009 Autor Napisano 11 Września 2009 Jakiś wypad na niedzielę? Coś bym ujechał
inferek Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Śledź wątek w Świdnicy... tam chłopaki wybierają sie do Głuszycy na czerwony szlak mtb.
fcyogi Napisano 13 Września 2009 Napisano 13 Września 2009 Dzisiaj o godzinie 15-15.20 jedziemy na kalenicę na testy łączności w zakresie fal VHF. Zainteresowanych zapraszam. Będziemy czekać na leśnym dworku do 15.20
oktawian95 Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 ja preferuje niedzielę jutro zajęty cały dzień na załatwianie spraw ;/ p.s. jak się na Fulu jeździ to już się nie poznaje ludzi??
inferek Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 Hehe a gdzie ja Cię widziałem ( nie widziałem ) ?
oktawian95 Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 dwa razy jechałeś koło mnie koło kościoła. koło 17 i koło 19.30 To co macie jakieś plany na jutro ?? bo jak nie to ja mogę coś zaproponować, ale wieczorkiem
fcyogi Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 Ja jutro po południem przejadę się gdzieś lokalnie- może sowa, albo bliżej po lasach. Jakbyście się nie wybrali nigdzie to zapraszam ze mną. Ale po południu dopiero, albo po wieczór nawet
oktawian95 Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 jutro jedziemy przez lasy do Srebrnej Góry. Trasa nie jest cięzka. W sam raz na niedzielną wyprawę. Na razie jadę ja, Krzysiek, Paweł i chyba Pawła kolega;) Jakby ktoś miał ochote jeszcze pojechać to jutro się zbieramy o 10.00 pod Eko na os. Włókniarzy albo można się przyłączyć na Leśnym dworku o 10.30
fcyogi Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Jedziemy gdzieś w tygodniu po lasach polatać? Czy nikt w ciągu tygodnia nie ma czasu?
kubart Napisano 25 Października 2009 Autor Napisano 25 Października 2009 A dziś ktoś lata ,bo pogoda jest wymarzona jak na październik 14-14:30 na ostatnim przestanku w Bielawie jedzie ktoś ?
inferek Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 Szkoda że tak późno przeczytałem, bo ja dziś wrociłem z Wrocka i sam się szwędałem po Holimberkach. Jakoś szybko się ciemno zrobilo i wrócilem, niezbyt ucieszony.
fcyogi Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 Bo wcześniej nikt nie widział, że będzie taka pogoda:)
heniekkrol Napisano 10 Listopada 2009 Napisano 10 Listopada 2009 Jakby ktoś był zainteresowany objechaniem skalnego miasta ( Teplice, Adršpach ) to informuję że od jutra zaczyna się sezon zimowy. (brak ekipy obsługi, wejście na własną odpowiedzialność i za darmochę). W związku z licznymi większymi przeszkadzajkami różnie się tam jeździ, nierzadko trzeba zejść z roweru, ale jak już się rozpędzimy to jest fajnie Będzie jako taka pogoda jutro to się wbijam.
rockrider Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 O kurcze też bym objechał sobie Skalne Miasto z wami Fajnie że można tam wjechac No ale niestety dziś nie mogę może inny razem - napiszcie jak było. Pozdrower.
inferek Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 Dzieki za info jak tylko pogoda bedzie ładniejsza to myślę że wpadne tam Autem się dowioze na miejsce i pokręcę po okolicy.
rockrider Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 Jazda po skałkach musi byc ciekawa i hardcorowa Tylko problem tkwi w tym że całego skalnego miasta nie da sie objechac rowerem Ponieważ miejscami są drabinki i schodki stalowe między skałami i jest wąsko. Jedyna opcja to jechac tam gdzie sie wjedzie PS: Jak będziecie jechac dajcie znac - bede miał czas to chętnie też pojade.
heniekkrol Napisano 12 Listopada 2009 Napisano 12 Listopada 2009 Niestety okazało się wczoraj, że Pepy nie trzymają się sztywno daty zamknięcia skał jak dawniej ( "Jest względna pogoda, są turyści - to kasujemy" usłyszałem w Teplicach. )Pozostało obejść się smakiem na razie i zrobić pętelkę cyklotrasą 4036. Najprawdopodobniej dopiero konkretne zimno, albo śnieg ich zachęci do zimowania. Drabinki i większe niespodziajki raczej w Adrśpachu , w Teplicach można pojeździć.
rockrider Napisano 12 Listopada 2009 Napisano 12 Listopada 2009 O to lipa A do braku drabinek to spoko
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.