Skocz do zawartości

[Bielawa]

kubart

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam zamiar jutro pojechać na W. Sowę i mam takie do was pytanie: czy dzisiaj padało u was, a jak tak to czy to były mocne opady?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Napisano

W nocy troche popadało i raczej w tą noc też popada ;) Jednakże możesz śmiało wbijać na Sowe od strony przeł. Walimskiej tam praktycznie zawsze jest przejezdnie ;)

Napisano

:)

A dzieki, troche wtedy nie domagałem na wyścigu z powodu kolki :)

Ale i tak udało sie wejsc do pierwszej setki.

W niedziele Poznań (płasko i szybko)- zobaczymy jak teraz pojdzie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj o godzinie 15-15.20 jedziemy na kalenicę na testy łączności w zakresie fal VHF. Zainteresowanych zapraszam.

Będziemy czekać na leśnym dworku do 15.20 :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

dwa razy jechałeś koło mnie koło kościoła. koło 17 i koło 19.30 :D To co macie jakieś plany na jutro ?? bo jak nie to ja mogę coś zaproponować, ale wieczorkiem :D

Napisano

Ja jutro po południem przejadę się gdzieś lokalnie- może sowa, albo bliżej po lasach. Jakbyście się nie wybrali nigdzie to zapraszam ze mną. Ale po południu dopiero, albo po wieczór nawet :P

Napisano

jutro jedziemy przez lasy do Srebrnej Góry. Trasa nie jest cięzka. W sam raz na niedzielną wyprawę. Na razie jadę ja, Krzysiek, Paweł i chyba Pawła kolega;) Jakby ktoś miał ochote jeszcze pojechać to jutro się zbieramy o 10.00 pod Eko na os. Włókniarzy albo można się przyłączyć na Leśnym dworku o 10.30

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Szkoda że tak późno przeczytałem, bo ja dziś wrociłem z Wrocka i sam się szwędałem po Holimberkach.

Jakoś szybko się ciemno zrobilo i wrócilem, niezbyt ucieszony.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jakby ktoś był zainteresowany objechaniem skalnego miasta ( Teplice, Adršpach ) to informuję że od jutra zaczyna się sezon zimowy. (brak ekipy obsługi, wejście na własną odpowiedzialność i za darmochę). W związku z licznymi większymi przeszkadzajkami różnie się tam jeździ, nierzadko trzeba zejść z roweru, ale jak już się rozpędzimy to jest fajnie :thumbsup:

Będzie jako taka pogoda jutro to się wbijam.

Napisano

O kurcze też bym objechał sobie Skalne Miasto z wami :P

Fajnie że można tam wjechac :P No ale niestety dziś nie mogę może inny razem - napiszcie jak było.

Pozdrower.

Napisano

Dzieki za info :P jak tylko pogoda bedzie ładniejsza to myślę że wpadne tam :P

Autem się dowioze na miejsce i pokręcę po okolicy.

Napisano

Jazda po skałkach musi byc ciekawa i hardcorowa :D

Tylko problem tkwi w tym że całego skalnego miasta nie da sie objechac rowerem :D

Ponieważ miejscami są drabinki i schodki stalowe między skałami i jest wąsko.

Jedyna opcja to jechac tam gdzie sie wjedzie ;)

PS: Jak będziecie jechac dajcie znac - bede miał czas to chętnie też pojade.

Napisano

Niestety okazało się wczoraj, że Pepy nie trzymają się sztywno daty zamknięcia skał jak dawniej ( "Jest względna pogoda, są turyści - to kasujemy" usłyszałem w Teplicach. )Pozostało obejść się smakiem na razie i zrobić pętelkę cyklotrasą 4036. Najprawdopodobniej dopiero konkretne zimno, albo śnieg ich zachęci do zimowania. Drabinki i większe niespodziajki raczej w Adrśpachu , w Teplicach można pojeździć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...