kubart Napisano 14 Sierpnia 2009 Napisano 14 Sierpnia 2009 Kto chętny na mały wypad na Wielką Sowę? Wyjazd niedziela 16-08-2009 godz 10:00 spod zbiornika Sudety, trasa w górę wzdłuż prewentorium-Kamionki trochę potem w zależności od kondycji szlak + asfalt
fcyogi Napisano 14 Sierpnia 2009 Napisano 14 Sierpnia 2009 Więc ja się piszę na pewno. Do zobaczenia!
kubart Napisano 16 Sierpnia 2009 Autor Napisano 16 Sierpnia 2009 Dzięki za wyjazd -Adamowi, Mirkowi,Mareckiemu i Michałowi.Trasa trzy buki-sowa dla niektórych okazała się mordercza w ten upał (szczególnie piszę o sobie-podjazd Kozie Siodło-wieża Sowa he he he)ale zjazd- już najprzyjemniejszy był no może oprócz pierwszej kamienistej sekwencji od Sowy do Marysieńki. pozdr.
inferek Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Ożesz kurde to Bielawa też istnieje Szkoda że nie wiedzialem o tym wypadzie, bo pewnie tez bym sie wybrał! A kiedy następna wyprawa ??
kubart Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Napisano 17 Sierpnia 2009 He he ,się zobaczy bo mimo wszystko pojechali sami znajomi -z wiadomosci o wypadzie po sms a nie z forum-bo tu nikt oprócz fcyogi się nie wpisał.Ale Wy z grupy świdnica to sami "kilerzy" i byście się przynajmniej ze mną męczyli
inferek Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 No nie przesadzajmy z tymi killerami. To że komuś tętno podskoczy do 200 to nie znaczy że chcemy go zajechac ;] Z Bielawy to raczej tylko ja urzęduje na forum, od czasu do czasu... dalsze wypady planujemy ze Świdnicą, bo jest tam wiecej chętnych (odważnych). I wcale nie zajżdzamy ludzi na wycieczkach ;] Jakby ktoś miał chęc dziś albo w najbliższym czasie pojeździć to ja jestem chętny.
oktawian95 Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 A ja to co. Też jestem z Bielawki Jak coś to piszcie gdzie jedziecie i kiedy to moze tez się dołączę niestety teraz pracuję i na dłuższe wypady moge tylko w weekend się wybierać. w tygodniu jak siłę mam też mogę się zabrać ale pod wieczór
kubart Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Napisano 17 Sierpnia 2009 Wstępnie jutro (jak pogoda dopisze) się zgadamy i zobaczymy ja mogę w tygodniu tez koło 18.Już kiedyś rozmawiałem z nawrotkiem ze ŚWIDNICY to wiem jaką macie parę ,he he he.
fcyogi Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 O widzę, że coś się ruszyło w temacie. Ja oczywiście jak wyżej pisałem jestem zainteresowany każdym takim wyjazdem lokalnie. Pozdrawiam Michał.
inferek Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 To może jutro pod wieczór na Kalenice ? Tak o 18?
oktawian95 Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 Na Kalenice?? 1/3 drogi na piechotę?? (oczywiście jak dla mnie) o 20 już się ściemnia to myślę, ze Kalenica za daleko i za ciężka. Moze na leśny dworek i dalej tak jak prowadziła trasa mini na Skandii czyli: leśny Dworek-> Jodłownik-> Ostroszowice-> Mysliszów i na łysajkę (ewentualnie bez niej) Myślę, ze spokojnie w 2h się zrobi tą traskę z lekkim odpoczynkiem na leśnym aha. jakby za mało km to było to można kółeczko zrobić na Leśnym dworku i teś na jodłownik się skierować jakieś 5 km więcej
kubart Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Napisano 17 Sierpnia 2009 No już lepiej z tą opcją oktawian95 ,bo rzeczywiście od 18 coraz mniej czasu do ciemności,albo od leśnego na trzy buki:)zresztą jak są chęci to możemy się spotkać o 18 na zalewie i się pomyśli i zobaczy kto tym razem przyjedzie :)Ja po drodze może w dream-bike kupię jakieś oświetlenie w razie czego.
inferek Napisano 18 Sierpnia 2009 Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie wiecie ile frajdy przynosi jeżdzenie w nocy Po za tym o 20 bylibyśmy z powrotem na leśnym. No ale dobra, mi rybka(wszystko jedno). Bede na leśnym dworku o 18, jak ktoś sie zjawi to jedziemy, jesli nie to sam wyruszam.
kubart Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Napisano 18 Sierpnia 2009 Oki. w takim razie 18 leśny:) się pomyśli co dalej i kto przyjedzie.
fcyogi Napisano 18 Sierpnia 2009 Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli moja maszyna będzie sprawna też się zjawię. Oświetlenie raczej liche, ale mam. Lubię jeździć w nocy więc spoko. Gorzej z moją kondycją, bo jeżdżę 2 tygodnie po 3 latach przerwy Michał.
oktawian95 Napisano 18 Sierpnia 2009 Napisano 18 Sierpnia 2009 ja dopiero wrocilem z naszej dzisiejszej wyprawy i pisze teraz lewa reka ;/ na prostej drodze sie wywalilem o kraweznik i na plocie drucianym przecialem sobie palca do kosci i dopiero co wrocilem ze szpitala. na szczescie tylko szfy, ale w najblizszym czasie sobie nie pojezdze ;/ dzieki za wspolna jazde panowie;)
kubart Napisano 19 Sierpnia 2009 Autor Napisano 19 Sierpnia 2009 No kurcze -co za pech, ja rozumiem w górach na ostrych zjazdach jak się leci na krawędzi przyczepności ale już pod domem na prostej to pech.No nic wracaj szybko do zdrowia. pozdr
fcyogi Napisano 19 Sierpnia 2009 Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzięki za fajny wyjazd. Faktycznie bardzo pechowo Oktawian: również Ci życzę, żeby się szybko zagoiło i liczę na nasz następny wyjazd niedługo. Pozdro.
inferek Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Jutro rowerzysci ze Swidnicy uderzają w kierunku Sowy. Jest ktoś chętny?
kubart Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Napisano 22 Sierpnia 2009 Kurcze, ja się pokręcę wokół trasy co ostatnio na Woliborską jechaliśmy (ale chyba odwrotny kierunek) i do 12:00 muszę wrócić na Leśny Dworek.Chętnie bym pojechał na sowę ale bym Was za bardzo spowalniał
inferek Napisano 24 Sierpnia 2009 Napisano 24 Sierpnia 2009 Nie przesadzajmy tak z tym ślimaczeniem sie, jesli jedziemy na wspolną wycieczke to całą grupą także wracamy. Zazwyczaj na weekendy tempo jest takie aby aby... po za tym czekamy na pozostałych, nigdy jeszcze nie zdarzylo tak ze ktoś został w tyle i zaginął w akcji. Po za tym jadąc wiekszą grupą zawsze jest tak że jedni jadą szybciej inni wolniej- i nic w tym dziwnego, wstydliwego czy tez zniechencającego.
rockrider Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Oj Infer i tu sie mylisz! Pojechaliśmy do Czech w 7 osób i już w drodze powrotnej 2km od granicy na skrzyżowaniu my we 4 pojechaliśmy w prawo a 3 pojiechało w lewo, bo nie wiedzieli gdzie my pojechaliśmy, ponieważ im odjechalismy Do domu wrócili o 21 haha
kubart Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Napisano 27 Sierpnia 2009 Robimy jakiś wypad na niedzielę?np.pokręcić się na Sowę. Wyjazd wiadomo z B-wy spod Leśnego.
inferek Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja w sobote na maraton do Jakuszyc uderzam, nie wiem czy bede w stanie w niedziele jezdzic. A jeżeli juz pojade na jakiś rozruch to tak kolo 10-11, nie wczesniej Jak na studenta to i tak wczesna pora
fcyogi Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja raczej w niedziele jadę do Kłodzka na spotkanie klubu (krótkofalowcem jestem:P), ale jeśli nic nie wyjdzie z tamtego wyjazdu to chętnie polatam po górach. Michał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.