Skocz do zawartości

[wakacje] Wisła 18-15.08

Wowo3003

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wybieram się z moją wybranką w dniach 18-25.08 do Wisły. Będzie to nasz pierwszy raz w Wiśle i nie znamy tam kompletnie nic. Możne znajdzie się ktoś chętny do oprowadzenia po lokalnych trasach? Tempo w miarę lajtowe (moja luba jeździ dopiero od tego roku :)), trasy do 50km. Jeśli znacie jakieś trasy a nie macie czasu, to chociaż cos podpowiedzcie jak miło spędzić tam czas. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

50 km po górach sporo .Zawsze można przejechać sobie trasę maratonu Ustroń.Nie wiem jak tam luba daje sobie radę w górach ,ale jak tak trasa za trudna to na początek można się wdrapać w Wiśle na Trzy Kopce - żółty szlak na początku proponuje jechać asfaltem ,który się połączy z żółtym szlakiem ,bo jak od razu pojedziecie żółtym to czeka Was pchanie,bo się tam nie da podjechać.Czy ciężko dla kogoś kto nie był w górach tak będzie ciężko,ale powoli powoli da się wjechać.Jak się wdrapiecie to walicie cały czas niebieskim aż dojedziecie na Równicy .Myślę, że na początek tak trasa starczy jakieś 15 km jak się gdzie namęczyć.Można też jechać po wjechaniu na Trzy kopce szlakiem niebieskim przed Orłową zacznie się szlak żółty (po prawej stronie zakręt 180 stopnie) zjedziecie żółtym aż do asfaltu skręcając w lewo wyjedziecie blisko Brennej a skręcając w prawo można jechać aż będzie podjazd pod garbową (ciężki podjazd) potem czarnym szlakiem ,który połączy się z zielonym no i właśnie ten zielony doprowadzi Was do Brennej.Póki co tylko te trasy przychodzą mi do głowy znałem jeszcze parę ,ale dawno nie jeździłem po górach więc nie pamiętam zbytnio.Tutaj o trasach rowerowych w Wiśle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...