michuuu92 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam, mam problem, czy jesli rama nie ma haka to czy można go założyć(rama niskiej klasy przerzutkę trzymaszybkozamykacz koła.), znalazłem na allegro takie coś hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To właśnie wygląda na "przejściówkę", której potrzebujesz do ramy bardziej makrokaszowej aby zamontować normalną przerzutkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jeżeli rama ma demontowany hak, no to można kupić nowy. Haków jest dużo i trzeba dobrze poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 To jest rama "w-ogóle-bez-haka-przerzutkowego" . Pewnie hak jest skośno-poziomy otwarty do przodu, długi i przerzutkę oprócz wspomnianego zamykacza / nakrętki trzyma jeszcze taka druga śrubka i kolega potrzebuje "przejściówkę" i pokazał coś co zdaje się nią być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuuu92 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dokładnie tak jak napisał miecho87 Kumpel chce kupić ode mnie napęd, ale ma "makrokeszową" ramę która ma być "platformą przejściową", a nie chce mu sprzedać czegoś co nie będzie pasować. Dzięki za rozwianie moich wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.