lukas2401 Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam. Chciałem zakupić licznik do ok 250 zł. Chciałbym, żeby miał pulsometr, podświetlenie i mierzył temp. Może być przewodowy, bo słyszałem, że z bezprzewodowymi są czasem problemy. Z góry dziękuję za pomoc. No chyba, że proponujecie osobno licznik i pulsometr
Fludi Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Za 290zł masz na allegro Sigmę BC 2006 MHR bezprzewodowa, używam od prawie miesiąca i jestem zadowolony. Ma wszystkie wymienione rzeczy i jeszcze ma wysokościomierz, chociaż on jest troszkę niedokładny na dłuższą metę i trzeba go co kilka dni na nowo kalibrować. Jak chcesz kupić coś poniżej tych 250zł kup może Sigmę BC 1606, nie ma pulsometru, ani temperatury, ale za dodatkowe 20-30zł możesz do niej dokupić sobie czujnik kadencji i na jej podstawie ustalać trening, no albo osobny pulsometr, jakiś na rękę. A jeśli chodzi o bezprzewodowość, to ja u siebie nie mam z tym problemów, chociaż raz na kilka dni po jakimś postoju zdarzy się, że nie łapie sygnału pulsu czy koła, ale to wystarczy wykręcić licznik na 2 sekundy i z powrotem wkręcić i nie ma już problemu. Zresztą podobne sytuacje i na przewodówce się mi zdarzały.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.