Pawelek93 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam mam pytanie jak wyregulowac przerzutkę tylnią. Przeczytałem wiele instrukcji ale zadna nie pomogła. Kasetem mam na 9 biegów. Jeśli probuje wyregulowac, to albo działaja biegi od 4 do 9 a reszta "skacze" albo od 1 do 4 i reszta też "skacze". Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 A jakie masz manetki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek93 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Rower kupiony w sklepie w kwietniu. Przerzutki jak i manetki orginalne. Rower to Cube Analog 2009. A manetki i przerzutki to Manetki: Shimano Deore M530 Rapidfire Plus Przerzutka przód: Shimano Deore M531 Przerzutka tył: Shimano Deore M531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 musisz dokładniej opisać problem. w którą stronę skacze łańcuch??? Na pewno można to wyregulować. Może warto wybrać się do serwisu i zapłacić te 10zł ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek93 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 własciwie warto ale nie ma kiedy , a skacze w strone ustawionego biegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpz Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Zapewne masz niezgodność przerzutki z manetkami. Czy 530 można łączyć z 531? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 oczywiście że można!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek93 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jak działało kiedys to musi i dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Może skrzywiony hak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek93 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Może skrzywiony hak? Wydaje mi sie ze nie... Nie było kiedy jezdziłem tylko po asfalcie do szkoły przejechałem dokladnie 687km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek93 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Temat do zamkniecia, troche determinacji i mi sie udało ;)Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.