Jeżdżę na nim już trochę czasu raczej rekreacyjnie, zdarzały się dłuższe wycieczki po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Postanowiłem trochę więcej czasu spędzać na rowerze co wiążę się z dłuższymi wycieczkami wymagającymi większej wytrzymałości wielu części.
Wiem że na pewno będę musiał zmienić opony, trochę już przeżyły obecne ; continental gravity 2.3 na tyle z przodu bontrager jones.
Przerzutki Shimano Deore ale wymieniona korba na Alivio.
Tarcze nie wiem jakie mam ale klocki wymienialem rok temu.
Klamki wymienialem na jakies zwykłe Shimano.
Amortyzator ktory byl w rowerze rock shox judy tt.
Co proponujecie aby wymienić, ulepszyć w miare przystepnej cenie. Dodam że lubię czasami wyskoczyć pojeździć po lesie , górkach ale i również po mieście. Z góry dziękuję za pomoc
Pytanie
Gość Bartek
Witam, mam kilka pytań do profesjonalistów Posiadam rower Trek 4900, oto zdjęcie : http://img31.imageshack.us/img31/8408/dsc0455t.jpg
Jeżdżę na nim już trochę czasu raczej rekreacyjnie, zdarzały się dłuższe wycieczki po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Postanowiłem trochę więcej czasu spędzać na rowerze co wiążę się z dłuższymi wycieczkami wymagającymi większej wytrzymałości wielu części.
Wiem że na pewno będę musiał zmienić opony, trochę już przeżyły obecne ; continental gravity 2.3 na tyle z przodu bontrager jones.
Przerzutki Shimano Deore ale wymieniona korba na Alivio.
Tarcze nie wiem jakie mam ale klocki wymienialem rok temu.
Klamki wymienialem na jakies zwykłe Shimano.
Amortyzator ktory byl w rowerze rock shox judy tt.
Co proponujecie aby wymienić, ulepszyć w miare przystepnej cenie. Dodam że lubię czasami wyskoczyć pojeździć po lesie , górkach ale i również po mieście. Z góry dziękuję za pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.