Marvel92 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czy korba Sr suntour XCT będzie działać z przerzutka przednia FD-M412 top swing ? Czy ta korba może działać z całym osprzętem alivio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Będzie działać, ale szczerze mówiąc jako (mam nadzieję, że już niedługo były) posiadacz doradzam nie ładować kasy w tą korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvel92 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzięki. Mam zamiar kupić jakieś deore ale na razie brak funduszy na korbę. Może w zimę wymienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mam tą korbę (xct) i jest raczej kiepska. Mam ją z Altusem z przodu i Alivio z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.