Skocz do zawartości

[liczniki] Bikemate 29 - warto?

toomek77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ma ktoś może ten licznik? Potrzebuje czegoś taniego, do jazdy amatorskiej poza miastem. Kusi mnie kupno tego licznika z uwagi na to, że posiada on wskaźnik temperatury i podświetlany wyświetlacz. Czy będzie to dobry wybór?

Napisano

ja mam ten licznik. przejechane na nim 40km i jest ok ;)

Wskaźnik temperatury nawet fajny bajer i dokładny.

Podświetlenie ? hmmm... mi by bardziej pasowało gdy podświetlany był non-stop w tym przedziale czasowym co ustawiasz a nie tylko 3sekundy po naciśnieciu dowolnego guzika.

Napisano

Tez mam taki licznik. Zawsze pokazywana jest predkość i jedna z wybranych funkcji. Przy funkcji Scan zmienia sie mniejwiecej co 5s srednia predkosc, pomiar czasu i przebyta droga. Podświtelenie jest takie sobie, jak jest slabsza bateria to przy właczonym podswietleniu przygasa wyswietlacz i nie da sie prawie nic odczytac, mozna je ustawic zeby bylo aktywne tylko w okreslonych godzinach (np 21-8). przejechałem z nim ok 1000km. Dobry licznik za niewielka kase

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj pierwszy raz podłączyłem licznik, wybrałem się na wieczorną przejażdżkę i... licznik zwariował. Po przejechaniu ok. 30 km się zresetował i albo można było zobaczyć górną część wyświetlacza albo dolną. Zauważyłem krople rosy na nim i zastanawiam się czy to mogło być przyczyną. Teraz leży sobie w domu i działa! Nie wiem czy mam go reklamować, czy też "one tak mają". Ech!

• 7 miesięcy temu...
Napisano

- Podświetlenie -po wprowadzeniu określonego przedziału godzinowego (np.od godz.19 do 23 ), załącza się lewym lub prawym przyciskiem i po kilku sekundach samo gaśnie.

A mam pytanie jak to się włącza i gdzie,bo ja nie mogę tego w ogóle znaleźć.

"Menedżer światła umożliwia odczytanie danych z wyświetlacza komputera także przy złej widoczności lub w ciemności.

Po włączeniu menadżera i wprowadzeniu przedziału czasowego -licznik będzie podświetlony.

Po potwierdzeniu czasu zegarowego klawiszem E, zdecydować, czy chce się uaktywnić menedżer światła.

Klawiszem F dokonać wyboru godziny (od) i zatwierdzić klawiszem E. Uwaga: można wybierać tylko pełne godziny

. Klawisza F dokonać wyboru godziny (do) i zatwierdzić klawiszem E"

"Po potwierdzeniu czasu zegarowego klawiszem E, zdecydować, czy chce się uaktywnić menedżer światła." ????

po ustawieniu zegara już nie ma innych opcji do ustawiania i licznik niby ustawiony???

Proszę o dokładne tłumaczenie krok po kroku jak uruchomić menagera światła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...