Rafał87 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 mam jeszcze jedno pytanko, otóż jeśli wystartuje pierwszy raz w tej serii maratonów a chciałem wszystko załatwić w sobote rano tzn. rejestracja opłata itp. to czy muszę się zapisywać na stronie bikemaratonu w na tej karcie zgłoszeniowej? z regulaminu wynika ze tak ale wole sie upewnic zeby nie było niemiłej niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Tak jak wynika z mapy, to zjazdu stokiem do Brennej Centrum nie będzie - zamiast tego będzie zjazd do Brennej Leśnicy a następnie ponowna wspinaczka pod Równicę. To się cieszę Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 jeszcze jedno pytanie mam orientuje sie ktos jaki może być mniej-więcej max czas wjazdu na dystans giga? chodzi o to do ktorej godziny bedą wpuszczać na giga, i jeszcz jak bym dostał odpowiedź na pytanie dwa posty wyzej to by było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 jeszcze jedno pytanie mam .... Na wszystkie pytania odpowie Ci regulamin zamieszczony na głównej stronie Bikemaraton`u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja ryzykuje i jade ino vaderach przezyly Zawoje wiec to tez powinny w szczegolnosci ze na mini jest stosunek 60 % asfaltu no moze 50 % ale powinnienem dac rade sekror 4 jak cos zagadywac 250 numerek AWF jak nie wiecie czy jest bloto duze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszniok Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Byłem dzisiaj wieczorkiem zerknąć na zjazd z Równicy przez Lipowski Groń i błotka jest sporo. Zresztą tam nigdy nie jest do końca sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Już po, moim skromnym zdaniem trasa dużo lepsza niż rok temu, prawdziwy górski maraton. Mój wynik mega open 184 M2 77. Czołówce dzięki za posprzątanie trasy z kamoli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Trasa świetna. Jestem bardzo zadowolony. Choć było kilka podjazdów "prawie nie do zrobienia" Mój wynik mega open 386 M2 138 i czas 3:54:04 a więc progres na moim drugim maratonie.Nie spotkałem nikogo z forum a szkoda . Ogólnie wypas a ja dałem z siebie wszystko zostawiając sobie siły na zapakowanie się do auta i na nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 wojtekkrakow ja byłem, ale startowałem z 2 sektora, więc mnie na trasie nie mogłeś widzieć Mój wynik Open Mega 55 i 27M2, czas 02:48:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Mi również sie podobało tylko na zjazdach trochę wytrzepało, ale M0-5 open-104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja M0 16 open 79 wynik sredni ale na rownicy mialem czas 35 min wiec moc na podjezdzie byla ale zjazd to moja pieta achillesowa i jeszcze wypadek generalni gdyby nie zjazd bylbym moze w 40 open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja M0 16 open 79 Coś kręcisz, Rockrider w M0 był 5 a w open 104. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdzu5 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Mój wynik Open Mini 74. i 16. w M2, czas 01:02:26. Myślę, że nienajgorzej, aczkolwiek patrząc na czasy czołówki... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Coś kręcisz, Rockrider w M0 był 5 a w open 104. na mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a ja sie rozczarowałem trasą 70% trasy to kamienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a ja sie rozczarowałem trasą 70% trasy to kamienie Weź nie pisz takich postów, bo się ośmieszasz Myślałeś, że bedziemy sie wlec cały czas po asfalcie i lekkim szutrze? Wreszcie mieliśmy okazję poczuć, co to znaczy MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Piure mountain bikeing . Muszę przyznać że na kamienistych zjazdach nadrobiłem co nieco, bo parę osób na sztywniakach łykałem aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mushishi Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Świetny, wymagający maraton. Ostro pod górę, ostro w dół po kamienistych zjazdach. Parę podjazdów bardzo stromych, mój haro ze mną nie dał rady podjechać, stawał dęba. Być może to dzięki siodełku, nie mogłem do przodu bardziej się przesunąć. Na ostatnim takim podjeździe wyprzedziło mnie trzech ludków. Jechałem mega open 17, m2 11 miejsce. Wklejam foto tylnej tarczy z widocznymi przebarwieniami. Używana z pół metalikami zeit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Mi się też bardzo podobało, choć trudno było jak na pierwszy start Jechałem mega, open 356 M1 - 16. Bardzo dobrze jechało mi się pod podjazd na Równicę, dużo nadrobiłem tam. Niestety jak zaczęły się zjazdy to zacząłem jeszcze więcej tracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ficus Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Mi się też bardzo podobało, choć trudno było jak na pierwszy start Jechałem mega, open 356 M1 - 16. Bardzo dobrze jechało mi się pod podjazd na Równicę, dużo nadrobiłem tam. Niestety jak zaczęły się zjazdy to zacząłem jeszcze więcej tracić A ja mówiłem, że na zjazdach będzie ciężko, to nikt mi nie chciał wierzyć. Ja w OPEN: 242/522, w M1: 14/19. Gdyby nie dwa kapcia pod koniec i 20 minut straty to byłoby co najmniej 100 miejsc do przodu w OPEN... Szczegóły na bikstats'ie, jakby kogoś interesowało - http://ficus.bikestats.pl/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Skąd macie poszczególne międzyczasy na różnych punktach pomiarowych? EDIT: już znalazłem Podchodzi do mnie sąsiad i mi mówi że mnie widział w TV . Nie nagrywał ktoś czasem? W sobote na regionalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Skąd macie poszczególne międzyczasy na różnych punktach pomiarowych? EDIT: już znalazłem Mógłbyś podać linka gdzie są te poszczególne międzyczas,bo ja tego znaleźć nie mogę Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 http://www.online.datasport.pl/results57/wyniki/mega.pdf Chyba o tym jest mowa O 4 miejsca mnie wyprzedziłeś Mabu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdzu5 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A mnie się nie podoba, że na MINI nie robią już międzyczasów. Chciałem sobie sprawdzić, który byłem po podjeździe, a się nie dowiedziałem. :-( Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://www.online.datasport.pl/results57/wyniki/mega.pdf Chyba o tym jest mowa O 4 miejsca mnie wyprzedziłeś Mabu Dzięki za linka:) No udało się o 4 miejsca. To chyba zasługa tego ostatniego zjazdu gdzie parę osób wyprzedziłem:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.