Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm Bike Maraton Ustroń 15.08.2009r.

@lek

Rekomendowane odpowiedzi

mam jeszcze jedno pytanko, otóż jeśli wystartuje pierwszy raz w tej serii maratonów a chciałem wszystko załatwić w sobote rano tzn. rejestracja opłata itp. to czy muszę się zapisywać na stronie bikemaratonu w na tej karcie zgłoszeniowej? z regulaminu wynika ze tak ale wole sie upewnic zeby nie było niemiłej niespodzianki.

Trasa świetna. Jestem bardzo zadowolony. Choć było kilka podjazdów "prawie nie do zrobienia" :) Mój wynik mega open 386 M2 138 i czas 3:54:04 a więc progres na moim drugim maratonie.Nie spotkałem nikogo z forum a szkoda :) . Ogólnie wypas a ja dałem z siebie wszystko zostawiając sobie siły na zapakowanie się do auta i na nic więcej.

a ja sie rozczarowałem trasą 70% trasy to kamienie ;)

Weź nie pisz takich postów, bo się ośmieszasz :(

Myślałeś, że bedziemy sie wlec cały czas po asfalcie i lekkim szutrze? :)

Wreszcie mieliśmy okazję poczuć, co to znaczy MTB ;)

Świetny, wymagający maraton.

Ostro pod górę, ostro w dół po kamienistych zjazdach.

Parę podjazdów bardzo stromych, mój haro ze mną nie dał rady podjechać, stawał dęba.

Być może to dzięki siodełku, nie mogłem do przodu bardziej się przesunąć.

Na ostatnim takim podjeździe wyprzedziło mnie trzech ludków.

Jechałem mega open 17, m2 11 miejsce.

Wklejam foto tylnej tarczy z widocznymi przebarwieniami.

Używana z pół metalikami zeit

post-116451-1250488207,52_thumb.jpg

Mi się też bardzo podobało, choć trudno było jak na pierwszy start :( Jechałem mega, open 356 M1 - 16. Bardzo dobrze jechało mi się pod podjazd na Równicę, dużo nadrobiłem tam. Niestety jak zaczęły się zjazdy to zacząłem jeszcze więcej tracić :confused:

A ja mówiłem, że na zjazdach będzie ciężko, to nikt mi nie chciał wierzyć. :thumbsup:

Ja w OPEN: 242/522, w M1: 14/19. Gdyby nie dwa kapcia pod koniec i 20 minut straty to byłoby co najmniej 100 miejsc do przodu w OPEN... Szczegóły na bikstats'ie, jakby kogoś interesowało - http://ficus.bikestats.pl/. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...