Gość Kisiel Napisano 11 Sierpnia 2009 Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam jestem początkującym który chciałby troszkę poskakać w terenie Mam zamiar kupić rower do około 1800zł. Nie mam pojęcia co kupić na początek i mam nadzieje że mi doradzicie!! Patrzyłem nad rowerem HARO FLIGHTLINE SPORT!! Od razu mówię że nie chce żadnego BMX bo to szajs! To ma być rower do pojeżdżenia po górkach jak i do poskakania ;D Mam 12 lat i 155 wzrostu Jeżdżę quadem 4 lata na rajdach itp tak że mam silne ręce mam nadzieje że czegoś mi doradzicie!! Z góry dzięki ..
afly Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Poczytaj http://www.forumrowerowe.org/topic/56616-rower-northtec-blade-2/ , potem zarejestruj sie i popytaj
Gość Kisiel Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 No własnie tylko jaki dobry dual?? Ja mówie w tych sprawach jestem zielony ;p
Pytanie
Gość Kisiel
Witam jestem początkującym który chciałby troszkę poskakać w terenie
Mam zamiar kupić rower do około 1800zł.
Nie mam pojęcia co kupić na początek i mam nadzieje że mi doradzicie!!
Patrzyłem nad rowerem HARO FLIGHTLINE SPORT!!
Od razu mówię że nie chce żadnego BMX bo to szajs!
To ma być rower do pojeżdżenia po górkach jak i do poskakania ;D
Mam 12 lat i 155 wzrostu Jeżdżę quadem 4 lata na rajdach itp tak że mam silne ręce mam nadzieje że czegoś mi doradzicie!!
Z góry dzięki ..
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.