stefanX Napisano 11 Sierpnia 2009 Napisano 11 Sierpnia 2009 pytanie jak w temacie: jeśli chcę wyszukać np takie wyrażenie: "rockshox reba" to wyszukiwarka znajdzie mi posty zawierające: 1. samo "rockshox" 2. samo "reba' 3. "rockshox reba" Chodzi mi o to, że brakuje mi opcji, żeby wyszukiwał tylko w sposób nr 3. Czyli coś jak operator "+" lub "AND" Jest na to jakiś sposób?
smeagul Napisano 11 Sierpnia 2009 Napisano 11 Sierpnia 2009 Spróbuj użyć cudzysłowu ("rockshox reba"), wg mnie działa choć sprawdzałem tylko pobieżnie. Jak w google.
stefanX Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Napisano 11 Sierpnia 2009 fakt - wyniki "rockshox reba" są jakby bardziej widoczne, ale wciąż pełno takich, gdzie jest tylko reba albo tylko rockshox Oczywiście ten rockshox reba - to tylko przykład. Wyszukiwanie czegokolwiek co ma więcej niż jeden wyraz jest dla mnie na tym forum problematyczne. Muszę posługiwać się wtedy wyszukiwarka googla wbudowaną w forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.