dominik223 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mam pytanie, chce iść do lekarza sportowego i zrobić sobie badania, jakiego rodzaju to mają być badania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 badanie moczu morfologia krwi ekg z tymi badaniami idziesz do lekarza sportowego płacisz tam 30zl i on od ręki wypisuje ci kartę zdrowia sportowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 chce jakiego rodzaju to mają być To ma być jakiś żart? "chcę kupić rower, jakiego powinien być rodzaju" => dostrzegasz jakieś podobieństwo? Skoro CHCESZ tam iść, to w jakim celu, kierunku, co, dlaczego CHCESZ zbadać ? No chyba, że to są badania wymagane do założenia w.w. karty i otrzymania porady, ale na przyszłość możesz się wysławiać konkretniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik223 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jeżeli użytkownik magnum mnie zrozumiał to znaczy że w miarę poprawnie sformułowałem moje pytanie. Dziękuje za odp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Najwyraźniej kolega magnum posiada dar czytania w myślach, lub ze względu na swoje doświadczenie wiedział, o co Ci chodzi. Tak się jednak składa, że na tym forum ceni się wypowiedzi zrozumiałe dla innych, zgodne z zasadami logiki i języka, oraz przydatne też innym. Świetnie, że dowiedziałeś się, co chciałeś, ale może nauczysz się wyrażać zrozumiale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 I tym optymistycznym akcentem kończymy te domysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.