pawel1315 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Przypadkiem znalazłem filmik, w którym jest zaprezentowane działanie hamulców Avid Juicy Five. I mam pytanie do posiadaczy Juicy. Czy Wasze hamulce też tak działają ?? Moje Juicy Three + Kool-Stopy tak potrafią i raz się już o tym przekonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Coś chyba nie tak z linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zły link wkleiłem i teraz już nie mogę edytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ale poleciał Ja mam te hample od wczoraj także wiesz, dopiero 10km przejchałem. Ale będe uważał na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Widać, że gość ma zerowe pojęcie o jeździe. Jak siedział prawie na kierownicy to i v'ki dały by ten sam efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja tak samo przeleciałem, a siedziałem normalnie. Moje Juicy Three zaskoczyły mnie pozytywnie Na szczęście nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Koleś ładnie przeleciał To chyba był jego pierwszy raz na tarczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jakby to był mój pierwszy raz na tarczach, to chyba zostałbym przy V-kach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardukpl Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ja raz tez zrobiłem coś takiego, ale jadąc pomału zmęczony po pracy i wyskoczył mi samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.