zico Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 mam truvativa firex 3.3 ze zintegrowaną osią i wyrobil mi sie w nim wielowypust. Lewe ramie korby po chwili pedałowania odpada. I teraz pytanie jaką korbę można kupić zamiast tej, tak żeby wszystko się zgrało? Chodzi mi o załatwienie problemu jak najtanszym sposobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jesli problemem jest os przytwierdzona do prawej korby to kosztem 230zl musisz kupic nowa korbe gxp 3.3, jesli problemem jest lewa korba to http://allegro.pl/item705180366_truvativ_firex_ramie_korby.html tylko spytaj sie od dlugosc korby jesli koszt 230 zl cie przeraza, to wyjasniam, ze kupujesz te korbe, rozbierasz ja na czynniki pierwsze, tzn odkrecasz blaty, suport z lozyskami tez odkladasz na bok, za blaty alu na allegro zadasz 90zl, za suport z 70-80 i masz nowa korbe prawa i lewa kosztem 100zl, co juz nie jest takie zle. Sam mialem taki przypadek, kiedy rozeszlo mi sie polaczenie korba prawa - oska. Musialem wtedy kupic nowa korbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jeszcze jedno pytanie. Jeżeli mam korbę na isis z suportem z zewnętrznymi łożyskami, to czy mogę zamontować suport z łożyskami wewnętrznymi mocowanie na kwadrat lub octalink? Mufa 68, kaseta 8 rzędowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Taki suport możesz zamontować (musisz wybrać wersję 68 mm), ale do niego odpowiednię korbę,dobraną do długości osi suportu (zachowanie odpowiedniej linii łańcucha) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zico Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 czyli kupowanie na allegro odpada i bede musial wybrac sie do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nie wiem ile chcesz wydać, możesz np. kupić taką korbę: http://www.centrumrowerowe.pl/003278/Shimano-FC_M542/Produkt.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.