Skocz do zawartości

[serwis] Intersport (Białystok)

H3rlitZ

Rekomendowane odpowiedzi

Oddałem rower do serwisu do Intersportu w Białymstoku - i tak po fakcie chciałbym się zapytać , czy znacie może jakieś opinie o nim?

Mogą być opinie także z innych miast - sama obsługa, podejście do klienta itp.

Wiem, że serwis zależy od osoby, która akurat rower będzie naprawiać, ale wolałbym wiedzieć czy warto tam cokolwiek robić.

Pozdrawiam,

H3rlitZ.

To może napiszę co z tego wszystkiego wynikło. Rower odebrałem wczoraj około godziny 21 ( tuż przed zamknięciem ). Serwisant poinformował mnie - że działał coś z tylną ośka - dlatego + 20zł, ale przy kasie okazało się , że +10 ( inne cenniki w dwóch punktach ).

Powiedział mi, że suportu nie tykał - bo coś tam coś tam i cały napęd trzeba by było wymienić ( śmiech na sali ).

Podsumowując - doliczono mi usługę, której nie chciałem bez mojej konsultacji ( numer telefonu kontaktowego był podany ). Nie zrobiono dokładnie tego, co było napisane w przeglądzie.

Odwrotnie przykręcone zaciski piast. Suport dalej trzeszczy. Przedni hamulec lata ( nie jest dokręcony ).

Teraz trochę pozytywnych - hamulce i przerzutki dobrze wyregulowane ( nie spadają, ładnie hamują ). Tylna piasta działa - tzn. nie lata na boki, koła to samo - nacentrowane, nie biją w żadną ze stron.

Serwisu nie polecam - sklep owszem, bo ceny mają niskie - ale serwis nie. Trzeba po prostu próbować metodą prób i błędów - może się trafi na jakiś dobry - najlepsze są te małe osiedlowe, w których muszą walczyć o każdego klienta.

Za wycentrowanie 2 kół (2 x 20zł ) + przegląd ( 35zł ) + zrobienie tylnej osi ( 10zł ) zapłaciłem - z rabatem 72,5 zł.

Pozdrawiam,

H3rlitZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...