ekompe Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam Od pewnego czasu mam mały problem ze znalezieniem we Wrocławiu jakiegokolwiek klubu MTB. Chciałbym spróbować swoich sił w klubie i zobaczyć jak mi pójdzie. Posuwam na rowerze już od jakiegoś czasu staram się to robić systematycznie ale nie zawsze wyjdzie (Parę razy byłem na Ślęży (czarnym szlakiem)) codziennie do Żórawiny 30 km obozy rowerowe i itp mam licencje kolarska i byłem już raz na mistrzostwach Polski w Zdzieszowicach) Mam 15 lat więc to też podkreślam. Liczę na waszą pomoc ; ) Pozdro
Cinnek Napisano 14 Października 2009 Napisano 14 Października 2009 WKK- wroclawski klub kolarski. Z tego co wiem jest "oddział" MTB. Jeżdżą trenowac/jezdzili na górke kolo morskiego oka niejakie "klimandzaro". Dane : Wrocławski Klub Kolarski, ul. Żmigrodzka 243 tel. (071) 352-95-10
eMule14 Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 do wkk nie polecam . Na początku wszystko fajnie ale później nic z tego się niema
tajemniczyjogurt Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 A co powiecie o tym Votum Team? Chciałbym na poważniej rozpocząć przygodę z maratonami, a niestety ciężko w moim wypadku z transportem...
Eper Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 Napisz do Morpheo z naszego forum, z tego co wiem jest w dalej w Votum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.