putin2208 Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam po bardzo długiej przerwie Otóż mam taki problem, w lutym usuwali mi torbiel i uszkodzili mi nerw strzałkowy, miałem też kolejną operację w Trzebnicy. Teraz mam rehabilitację ale niestety mam problem z opadaniem stopy i nie ciągnę stopy do końca w górę i nie ma ruchu palców do góry. Lekarz zalecił mi jazdę na rowerze. Jeździłem na kolarzówce ale przełożenia są za ciężkie i ją opchnąłem. Jaki typ roweru byłby dla mnie najlepszy? Problem w tym że nie mogę za bardzo tej nogi obciążać. Mam nadzieję że mi pomożecie:) Pozdrawiam
zydek008 Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 Jakim budżetem oferujesz ? Starczy jakiś MTB z przełożeniem 3x7 albo coś bardziej szosowego będzie lżej jechać. Przy twoim stanie musisz mieć lekki rowerem Pzdr.
putin2208 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Napisano 10 Sierpnia 2009 Tak do 500zł bo musiałem auto naprawić i chwilowo nie mam więcej. Wiem że tylko używka.
zydek008 Napisano 11 Sierpnia 2009 Napisano 11 Sierpnia 2009 Za 500 możesz coś znaleźć używanego tylko np. na allegro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.