Kazikkk23 Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Powie mi ktoś czy da sie zmieścić 2 bidony w krossie a6? Kupiłem już chyba 5 koszyczków i nie moge zmieścić.
Schwefel Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Jak masz małą ramę to faktycznie może być problem. Może spróbuj koszyka z mocowaniem u góry http://www.allegro.p...fitowy_m_r.html
Kazikkk23 Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Napisano 9 Sierpnia 2009 Mam rozmiar 19 cali Tylko problem w tym że nie chce wiecej kasy już wtopić i chciałbym być pewny...
ficus Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Mam rozmiar 19 cali Tylko problem w tym że nie chce wiecej kasy już wtopić i chciałbym być pewny... W moim A6 też jest problem z dwoma bidonami. Rozmiar ramy również 19 cali. Próbowałem przymierzać różne koszyki i bidony w Go Sporcie i Decathlonie, ale nie ma szans upchnąć dwóch. Za to zainwestowałem w plecak z bukłakiem i jak najbardziej polecam. Jeden bidon przy słonecznej pogodzie szybko się kończy i czasami trzeba było nawet kilka razy dokupować napoje na trasie.
pawel1315 Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że nawet jak upchniesz dwa koszyczki to i tak bidony nie będą do końca wsunięte, wiec nie ma co kombinować.
Kazikkk23 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Napisano 10 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że nawet jak upchniesz dwa koszyczki to i tak bidony nie będą do końca wsunięte, wiec nie ma co kombinować. Wałśnie jest tak jak piszesz. No nic... dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.