Skocz do zawartości

[Łańcuch] zerwałem stary łańcuch i co teraz?

conley

Rekomendowane odpowiedzi

jw. stało się i w przypływie wq***u/złości wywaliłem, go w krzaki... i co teraz kupić? korba, truvativ five-D: 1500km przebiegu, kaseta alivio ~700km przebiegu. Jaki łańcuch do tego zestawu? nie mam zamiaru nic więcej wymieniać bo pewnie na jesień sprzedam ten rower a zrobie jeszcze max 500km.

pozdrawiam,

Marcin

Czy Alivio występuję w wersji 9 rzędowej? Wydaje mi się że autor postu ma 9 biegów - Kona Cinder Cone.

Jeżeli tak to powinien poszukać łańcucha 9-rzędowego. Jeżeli zamierza sprzedać rower to tak jak przedmówca napisał wystarczy coś taniego.

No i pozostaje mieć nadzieje, że nowy łańcuch przyjmie się na kasacie.

Czy Alivio występuję w wersji 9 rzędowej? Wydaje mi się że autor postu ma 9 biegów - Kona Cinder Cone.

Jeżeli tak to powinien poszukać łańcucha 9-rzędowego. Jeżeli zamierza sprzedać rower to tak jak przedmówca napisał wystarczy coś taniego.

No i pozostaje mieć nadzieje, że nowy łańcuch przyjmie się na kasacie.

jak ma kasetę Alivio to to jest 8. więc łańcuch też będzie taki pasował

do autora tematu: jak się zerwie łańcuch to się nie wyrzuca ani roweru ani łańcucha. łańcucha się nie wyrzuca tylko skuwa i jeździ dalej. a roweru się nie wyrzuca bo to buractwo, nawet jeśli chce się go za chwilę sprzedać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...