conley Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 jw. stało się i w przypływie wq***u/złości wywaliłem, go w krzaki... i co teraz kupić? korba, truvativ five-D: 1500km przebiegu, kaseta alivio ~700km przebiegu. Jaki łańcuch do tego zestawu? nie mam zamiaru nic więcej wymieniać bo pewnie na jesień sprzedam ten rower a zrobie jeszcze max 500km. pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Hmm skoro i tak go sprzedasz to kup sobie najzywklejszy Alivio HG-40 i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kathon Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Czy Alivio występuję w wersji 9 rzędowej? Wydaje mi się że autor postu ma 9 biegów - Kona Cinder Cone. Jeżeli tak to powinien poszukać łańcucha 9-rzędowego. Jeżeli zamierza sprzedać rower to tak jak przedmówca napisał wystarczy coś taniego. No i pozostaje mieć nadzieje, że nowy łańcuch przyjmie się na kasacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 HG53 wystarczy w zupełności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Czy Alivio występuję w wersji 9 rzędowej? Wydaje mi się że autor postu ma 9 biegów - Kona Cinder Cone. Jeżeli tak to powinien poszukać łańcucha 9-rzędowego. Jeżeli zamierza sprzedać rower to tak jak przedmówca napisał wystarczy coś taniego. No i pozostaje mieć nadzieje, że nowy łańcuch przyjmie się na kasacie. jak ma kasetę Alivio to to jest 8. więc łańcuch też będzie taki pasował do autora tematu: jak się zerwie łańcuch to się nie wyrzuca ani roweru ani łańcucha. łańcucha się nie wyrzuca tylko skuwa i jeździ dalej. a roweru się nie wyrzuca bo to buractwo, nawet jeśli chce się go za chwilę sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ale Ty piszesz serio z tego sklepu czy to konkurencja robi antyreklamę? nie ma to jak polecać hg 53 lub 73 do kasety alivio;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 .... kasety alivio;) Fakt, tak to jest jak się czyta 3 po 4. Nie mniej nie powinno być problemów z samym działaniem. Poszukał bym na allegro starego srama pc-48 mam w drugiej maszynie i daje rade do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.