lukaszs Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 czy taki hapelek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=700159757 będzie pasował do tego widelca. http://www.allegro.pl/item709501662_rock_shox_dart_3_lo_nowy_faktura_tanio.html prosze o szybka opinie bo na allegro tylko 2 sztuki ostały:-) chodzi mi o Post Mount. czy ktoś ma taki zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No pewnie, że będzie pasował. Tylko pamiętaj, że max tarcza dla Darta to 160 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 tarcza to najmniejszy problem. najwyżej pobawię się z adapterem albo przestawię na razie tarczę przód 160 tył 180 :-) dzięki zamawiam za chwile Darta......:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsas Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mój dart3 współpracuje z tarczą 180 mm i nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Zobaczysz jak amor złapie luzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 pokombinuję z tym....... i tak chyba muszę wymienić tarcze na nowe więc może wezmę dwie 160mm i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsas Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Średnica tarczy ma mały wpływ na zużycie amortyzatora. Sposób w jaki się hamuje tak. Można ostro hamować na 160 przez co tuleje amortyzatora przenoszą większą siłę szybciej się zużywają. Ja zrobiłem 2200 km przy 1000 zrobiłem przegląd amortyzatora póki co nie mam żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.