Signum Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, czy da się w prosty sposób zmienić linkę w klamko-manetkach? Otóż mam je z linkami przy pierwszym rowerze a chce przełożyć do drugiego z nowymi linkami. Czy da samemu radę to zrobić czy trzeba iść do serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ściągnij ten plastik który masz na wierzchu, to zobaczysz jak ładnie jest poprowadzona linka i, że możesz ją bez problemu wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kezcuzj Napisano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Zacznijmy od tego jakie masz klamko-manetki? Ale na razie niczego nie rozbieraj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signum Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Rozkręciłem, zobaczyłem. Dam rade. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.