Skocz do zawartości

[rower]trek 3900

marass1001

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc,jestem nowy na forum i mam pytanko,jak uwazacie czy trek 3900 z2009 roku o parametrach Frame: Alpha White Series Aluminium with externally relieved headtube, Bi-axial downtube and disc compatable dropouts Fork: SR Suntour XCT V2 with Preload and 80mm travel Front Derailleur: Shimano C051 Rear Derailleur: Shimano Acera Shifters: Shimano EF50 8 Speed Chainset: SR Suntour XCC-T102 Chainrings: 42/34/24 tooth chainrings Cassette: SRAM PG830 11-32 tooth, 8 speed cassette Pedals: Nylon Platform Front Brake: Tektro V-Brake Rear Brake: Tektro V-Brake Brake Levers: Shimano EF50 Handlebars: Bontrager Approved with 30mm rise Stem: Bontrager Approved with 25 degree rise Headset: VP-A76C-TK 1-1/8 inch Semi-Cartridge, Sealed Rims: Matrix 550 with Brished Sidewalls Front Hub: Alloy FM31 Rear Hub: Shimano RM30 Front Tyre: Bontrager Connection Trail Rear Tyre: Bontrager Connection Trail Saddle: Bontrager Approved Seatpost: Bontrager SSR with 20mm offset,rama 22,5 inch,bedzie odpowiedni dla mezczyzny 193 cm wzrostu,ponad 100 kg wagi,dodam ze zamiezam jedzic tylko rekreacyjnie,chociaz kto wie... nie moge doszukac sie szczegolowych info o tym roweze,moze ktos go ma i moze doradzic ,podzielic sie obserwacjami,jak myslicie czy nie jestem za ciezki na ten rower,jesli tak to moze doradzcie jakies super wytrzymale obrecze,co myslicie o osprzecie w tym rowerze?z gory wielkie dzieki za odpowiedzi

Napisano

W instrukcji jest napisane, że rowery tej serii są przeznaczone dla osób do 136 kg. Nie wolno wykonywać na tym rowerze skoków. Co do wielkości ramy to Ci nie pomogę, musisz się przymierzyć do konkretnej wielkości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...