Krupa Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cześć Ostatnio rozglądałem się za kaskami do enduro i moją uwagę przykuł kask Met Para-Chute. Kask jest o tyle ciekawy ,że posiada podbródek ,który może ochronić nasze zęby w niebespiecznej sytuacji. Czy jakaś firma również produkuję podobne kaski z odpinanym podbródkiem. Ewentualnie co polecacie z kasków bez podbródka do enduro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morion Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Z odpinaną „szczęką” jest jeszcze Casco Viper MX. Może w jakimś magazynie zalega jeszcze Giro Switchblade (wyszedł z produkcji jakiś czas temu). Bez „szczęki”- Uvex XP 100, Giro Hex i Xen, Michelin Free MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aooy Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Z odpinana szczeka jest takze HotShot Ktorego ja posiadam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.