Bizon Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Ma ktoś jakieś foty z tegorocznego TDP ? Nie chodzi mi o foty z serwisów tylko zrobione przez Was .Może ktoś był na jakimś etapie i ma foty .Byłbym wdzięczny za linki
Schwefel Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja mam kilka z 1 etapu. Jak obrobię to wrzucę.
tyszcz Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja mam foty ze Strzyżowa jutro mam rajd rzeszowski więc może pojutrze wrzuce
Schwefel Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Wrzucam trochę fot z 1 etapu -> http://schwefel.fotolog.pl/66-tour-de-pologne---etap-i,1897384,link.html
Gagarin40i4 Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie chce zakładac nowego tematu ale czy tu jest jakis Bojkot Tour de Pologne bo jakos nigdzie nie widze tematu poza tym, myślałem że tutaj bedzie jakiś wiekszy zamet na ten temat o opiniach o emocjach a tu cisza
Bizon Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Napisano 8 Sierpnia 2009 Żyleta te foty Schwefel . Masz może gdzieś złapanego Sylwestra Szmyda ? No i jak maci jeszcze foty to poproszę Co do samego TDP szkoda ,że nie ma u nas większych górek ,no ale trzeba być zadowolonym z tego co jest.Ja kibicowałem przede wszystkim Sylwkowi no i Polakom też.Pokazali się nie ma co.
Schwefel Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Niestety nie mam, Szmyd nie był aktywny na 1 etapie i ciężko go było wyłapać z peletonu.
kajot23 Napisano 11 Sierpnia 2009 Napisano 11 Sierpnia 2009 Żyleta te foty Schwefel . Masz może gdzieś złapanego Sylwestra Szmyda ? ...... moze być taki ?....
Bizon Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Napisano 12 Sierpnia 2009 Głównie chodziło mi o zdjęcie z nim na rowerze takie jak to ostatnie.Masz może je w większej rozdzielczości ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.