widzim Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Pilnie poszukuję śruby M7x20 lub M7x30. Mam przekręcony gwint w Skarebie przez co luzów dostaje zacisk przedniego hamulca.Najprościej na nowo nagwintować ale w tym przypadku potrzebuję śrubę M7. Niestety nikt z moich znajomków takiej nie posiada zatem pytanie i prośba do Was Wiem, że taki rodzaj śrub występował/występuje w starych mostkach kierownicy tak więc może Ktoś ma na zbyciu... Najlepiej z Poznania, oczywiście wybrzydzał nie będę i jakby co ewentualne koszty przesyłki oddam. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie wiem jaki problem, w najzwyklejszym sklepie metalowym kupisz za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Sprawdź w sklepach metalowych. Jeżeli jesteś z Poznania na Lutyckiej jest sklep, w którym powinni mieć takie śruby. W soboty mają nieczynne. Nie napisałem, mają tylko sześciokąty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.