Skocz do zawartości

[Oświetlenie] przód tył 300 zł

kagar1989

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam poszukuje oświetlenia do 300 zł

na przód może sigme Pavo 190 zł

a na tył to nie wiem co jest dobre zostaje ok 110 zł więc coś do tej kwoty coś doradźcie

@

może na tył

Cateye TL-L610-R

lub

SIGMA HIRO

?

Napisano

Nie zgodzę się, że Hiro nie widać z boku. Widać i to całkiem dobrze.

Pava jest bardzo dobra. Przyjemne światło, duża powierzchnia oświetlana (cała szerokość drogi powiatowej 720 jadąc środkiem) i przyzwoita praca na bateriach (akumulatorki Sanyo 2500 i bez problemu mam >5h świecenia w trybie mieszanym). W całkowitych ciemnościach znaki drogowe i odblaski na przydrożnych słupkach widać już z 400 metrów, a droga jest oświetlona mniej więcej na podane przez producenta 25 metrów. W cenie do 300zł komplet jak najbardziej wart polecenia.

EDIT: literówka

Napisano

Pojeździłem wczoraj koło 22 po mieście, parku i lesie z bocialarką. Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony i nie żałuje wydanych pieniędzy. Bardzo przyjemna jak dla mnie barwa światła (biało-niebieska coś jak xenon), strumień światła odpowiedni, ale w lesie i parku brakowało mi oświetlenia, które nie będzie uciekać wraz z ruchem kierownicy. Tak jak Kubus18 napisał czołówka by się przydała:)

ogólnie jestem zadowolony z zakupu B)

EDIT

W mieście w zupełności wystarczy najmniejsza moc lub tryb pulsacyjny :D

Napisano

Tryb pulsacyjny z przodu jest niezgodny z przepisami ;)

Acha, Pava na bezdrożach sprawuje się bardzo dobrze. Szybka jazda nie stanowi problemu dopóki nie ma ostrych zakrętów. Wtedy przydałaby się czołówka o czym wspominają wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...