shadoow Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak w temacie. Potrzebuje roweru dla mojej dziewczyny. Nie musi być to typowo damski rower. Może być męski, ale 17".. Do 1200zł i jak najlżejszy. Jakie trasy? Praktycznie wszędzie, 3 razy w tygodniu po 2 godziny. Myślałem, żeby wyrwać Kross'a Level A2. Ja mam A6, bardzo go polecano do 2 tyś. A do 1200 najlepszym wyborem będzie Level A2? A może Merida? Kelly's? Trek? Myślę nad taką używką: http://allegro.pl/item706915215_rower_kross_level_a2_okazja_sprawdz.html Co Wy na to? Czekam na odpowiedźź. Pozdrawiam.
Schwefel Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Lekki to on na pewno nie jest. Odpuść hydraulike, wstaw dobre v'ki i wyjdzie lżej.
shadoow Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Napisano 7 Sierpnia 2009 Dobrze, zapominamy o tym linku. Co polecacie?
5Zeta Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 KLIK Może to?? W rozmiarze 17,5 ma trochę więcej niż 13 kg, więc to chyba dobry wynik jak na tą cenę. Pozdrawiam !!
Mod Team bogus Napisano 7 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2009 Level A2 wydaje sie bardzo rozsądną propozycją w tej sytuacji. Nie wiem czy uda się znajeźć coś innego w tej cenie na takim osprzęcie i o takiej wadze. Ten Kellys jak dla mnie odpada, miałem okazję się na takim przejechać, jak dla mnie porażka, a tą wagę między bajki możnabyło wsadzić.
shadoow Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Napisano 7 Sierpnia 2009 na pewno w tej cenie to będzie najlepszy wybór? Nie chcę pochopnie coś kupić i potem żałować. Pozdrawiam.
trucho Napisano 8 Sierpnia 2009 Napisano 8 Sierpnia 2009 ja bym brał Krossa. A jeżeli naprawdę zależy Ci na wadze to jak ktoś napisał zmień tarcze na Vki
dudiMTB Napisano 8 Sierpnia 2009 Napisano 8 Sierpnia 2009 także wybrał bym krossa dobry osprzęt w miare jest + waga nie za duża
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.