buKKa2 Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 witam, czy ktoś z was podejmował się pospawanie sobie ramy do Duala ze zwykłego mtb'ka?? mam kilka ram metalowych z takich rowerków komunijnych i leżą a pospawał bym sobie coś do rozwalenia xD jak myślicie ma to jakieś szanse przejścia:D??
buKKa2 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Napisano 6 Sierpnia 2009 no możliwe xD ale spawał bym u profesjonalisty który się tym na codzień zajmuje..... powzmacniał by na spawach jeszcze?? myślę że by to pociągło:P
put3k Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Jest fantazja:) Schwefel Ci dobrze radzi. Jak Ci się nie spieszy na przesiadkę z 2 na 4 kółka, to oddaj te ramy na złom. Chociaż coś grosza wpadnie.
buKKa2 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Napisano 6 Sierpnia 2009 hmmmm.... chyba macie racje;] ale zobacze co z tego wyjdzie xD zawsze byłem nieodpowiedzialny :PP
afly Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 zawsze byłem nieodpowiedzialny :PP Poprostu gra nie warta świeczki i tyle, nie warto kombinować z ramami - nigdy nie będziesz miał pewności jak to sie skończy.
buKKa2 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Napisano 6 Sierpnia 2009 możliwe a ktoś kiedyś z was robił takie wynalazki??
hheniek1987 Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Kumpel kiedyś z komuninego syfu zrobił "trialówkę". W praktyce wyszło coś bez siodełka, o niziutkiej ramie z dziwaczną geometrią(do czegokolwiek). Z tego so pamiętam po kilku dniach rzucił w kąt i obeszło się bez kontuzji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.