kama132435 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam:) kupiłam używany rower MTB jakiejs nieznanej firmy mam pytanie: CZY hamulce szczękowe shimano 105 http://allegro.pl/item680993754_hamulce_shimano_105_okazja_mega_tanio_probikes.html bedą pasowały do tego roweru:) Nie znam się na tym kompletnie dlatego pytam:) bardzo proszę o odpowiedź, z góry dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 na 99% nie będą pasowały Z kilku powodów: -zupełnie inne mocowanie -na jedną śrubę -nie wejdzie ci tam zwykła opona mtb -inny skok klamki (zrób fotkę, może masz coś bardzo nietypowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kupiłaś "rower MTB jakiejs nieznanej firmy" i chcesz do niego zamontować szosowe hamulce, w dodatku za 300zł? Czy to jakaś prowokacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Też nie rozumiem tego. Dziwny układ komponentów się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kama132435 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No dobra ,wiem ze todziwne ale mówie ze siena tym nie znam! Możecie mi polecić jakieś hamulce shimano do tego rowerku:) Aha ichce powiedziec ze specjalnie kupiłam rower uzywany, po to zeby zamontowac w nim nowe częsci!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.