Vroobelle Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam. Zna ktoś porównanie cenowe pomiędzy klamkami (nie całymi kompletami) avida a shimano? Bo allegro przeszukałem ale i tak nie znam zbytnio hierarchii avid'a, tzn nie wiem które można porównać z xt, które z xtr... A, i czy można do zacisków shimano podłączyć klamki avida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie można łączyć Avida z Shimano bo mają różne płyny i uszczelki... Wszystko było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mardukpl Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Można o ile wymienisz o-ringi np w klamce. Ale po co takie kombinacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vroobelle Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No niby to niepotrzebne, ale np. ja mam zaciski xtr a klamki slxa i nie jestem z nich do końca zadowolony. Jakieś takie miękkie. No a jakbym chciał xtra to nie ma kasy, więc zastanawiałem się nad Avidem, ale jeśli to niemożliwe to nie ma co kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.