jasiu32 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam. Może ktoś się orientuje gdzie dostanę w Warszawie lub okolicach odzież (szczególnie spodenki rowerowe) firm Rogelli lub BCM Novatex. Chciałbym, żeby był w miarę duży wybór i, żeby nie było piekielnie drogo. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 mogę z cała odpowiedzialnością poleci9ć ten sklep - i markę rogelli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiu32 Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 mogę z cała odpowiedzialnością poleci9ć ten sklep - i markę rogelli Gdzie jest ten sklep? Bo nie podałeś żadnego linku, lub adresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 odświeżam temat bo potrzebuje informacji, gdzie w Warszawie spotkam shorty rogelli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Rok temu byłem w sklepie rowerowym na Wale Miedzeszyńskim mieli sporo ciuchów dobrej jakości.Cenowo od stówki w góre raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.