Desperados Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam. Jaki supprost będzie pasował do tej ramy? http://img81.imageshack.us/i/703412322ramatuning.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Idź z tym do rowerowego, coś dobiorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Chodzi o to, że mogę kupić tą ramę ale po tym zdjęciu nie wiem jaki będzie tam pasował suport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tak pieknie zamazgales na zdjeciu ze na 100% moge ci powiedziec ze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Przecież to nie ma nic do rzeczy Wydaję mi się, że jest to na suport hollowtech II ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.