Wolpi071 Napisano 4 Sierpnia 2009 Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć. Szukam ludzi z Wrocławia lub okolic zainteresowanych wspólnymi wypadami na szlaki rowerowe. W ten week planuję Góry Stołowe lub okolice SZklarskiej. Wyjazd jednodniowy-niedziela. Do dyspozycji mamy kombiaka i dwa bagażniki:) Zainteresowanych proszę o kontakt:) Im Nas więcej tym ciekawiej:)!! Każdy zapaleniec mile widziany.
Gość Wojtek Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 Cześć. Szukam ludzi z Wrocławia lub okolic zainteresowanych wspólnymi wypadami na szlaki rowerowe. W ten week planuję Góry Stołowe lub okolice SZklarskiej. Wyjazd jednodniowy-niedziela. Do dyspozycji mamy kombiaka i dwa bagażniki:) Zainteresowanych proszę o kontakt:) Im Nas więcej tym ciekawiej:)!! Każdy zapaleniec mile widziany.
Gość Wojtek Napisano 27 Sierpnia 2009 Napisano 27 Sierpnia 2009 Cześć! Stołowe albo Szklarska to bardzo dobry pomysł, choc myślałem o czymś z noclegiem. Co Ty na to? Jeśli nie to jeden dzień też może być. W tygodniu jestem we Wrocławiu, a w weekend raczej w Wałbrzychu, więc zapraszam też w moje okolice, które dość dobrze znam. Pozdrawiam i do usłyszenia! Wojtek
Gość Jasiu Napisano 28 Sierpnia 2009 Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć! Chętnie bym wybrał w górki na jeden dzień. Sobota albo niedziela byłaby OK. Myślałem o stołowych lub o izerskich. Pozdrawiam! Jasiu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.