alex1602 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam! Wybieramy sie z kumplami do Szklarskiej Poręby pohasać po górach. Po pierwsze chcialbym sie zapytac czy ktos z towarzystwa byl w tych okolicach i moze cos powiedziec jak sie tam jezdzi. Jeszcze lepiej by bylo gdybyscie mogli podrzucic jakis link z dokladnymi mapami sciezek. A po drugie chcialbym zeby ktos kto juz smigal po gorach podpowiedzial mi co trzeba ze soba zabrac z rzeczy, ktore wcale nie sa takie oczywiste a moga sie przydac. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Tutaj masz moją relację z galerią zdjęć z zeszłorocznego pobytu w Szklarskiej Porębie - znajdziesz też tam linki do przydatnych stron na których szlaki rowerowe są zaznaczone. http://www.sebekfireman.host247.pl/rower/readarticle.php?article_id=45 Co do przydatnych rzeczy to na pewno trzeba wziąć zapasową dętkę, linki od hamulca i przerzutek, klocki hamulcowe, łatki i klej, skuwacz do łańcucha, spinki, jakąś niewielką apteczkę pierwszej pomocy, kask! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex1602 Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 o cos takiego mi chodzilo. wielkie dzieki Jeszcze mam pytanie odnosnie tego co na szybko w trakcie jazdy mozna zjesc kiedy dopadnie nas tzw. kryzys. Snickers zapity Poweradem czy proponujesz moze cos lepszego? Czym sie ratowales? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 na kryzys polecam naleśniki z jagodami w Chacie Górzystów albo ciasto miodownik w Chacie Jizerka po czeskiej stronie a szczegółowe relacje w temacie kilka postów niżej: http://www.forumrowerowe.org/topic/33026-relacja-z-wypadu/ myślę iż lektura utwierdzi Cię w przekonaniu o trafności wyboru Szklarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.