Skocz do zawartości

[Halfords Wrocław] Pochwała

Konraad

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Kupiłem w Halfordsie (Halfords - Siec sklepów wywodząca się głównie z Anglii. Sprzedajaca rowery i akcesoria rowerowe, akcesoria warsztatowe, i akcesoria motoryzacyjne. Chyba wszyscy już go znają :)) we Wrocławiu, w Grudniu rower Carrera Kraken. Jeździłem na nim i było wszystko ok. Ale oprócz jednej rzeczy. Przy jeździe coś szczelało od nowości. Miałem przyjechać z tym do serwisu jak trochę pojeżdżę na rowerze, i zrobię trochę km. Ja do tego szczykania sie przyzwyczaiłem. Ale ostatnio mój Tatuś pojeździł sobie trochę na rowerze i powiedział mi że coś szczyka. Właśnie wtedy mi o tym przypomniał. Ja poszedłem do serwisu i powiedziałem. Zostawiłem rower we Wtorek tamtego tygodnia. :D Cały czas byłem z nimi pod kontaktem telefonicznym :D Zresztą mam nie daleko do tego sklepu. Rozebrali pierw stery bo twierdzili że to tam coś szczela. Po rozebraniu sterów wszystko idealnie żadnego brudu żadnych uszczerbków. Po złożeniu dalej szczykało. Więc rozebrali cały rower i powiedzieli że wszystko idealne jest i że to jest gdzieś pęknięta rama wewnątrz. Więc powiedzieli że dostane nowy rower, ale z tego roku bo z tamtego już nie mają :D Oczywiście ten sam model. :D Co byłem w tym sklepie to słyszałem jak tylko ludzie narzekają na ten serwis. :D Nie wiem, albo mi się poszczęściło że mnie tak miło i szybko obsłużyli, albo rzeczywiście nie jest taki zły ten sklep (hipermarket) :D:P Dziś o godz 13.00 mam odebrać rower. Mam nadzieje że będzie w pełni sprawny :D:P

Pozdrowienia :)

Tak, albo chłopaki pomęczyli się przez 1/2 dnia i nadal im coś strzelało to stwierdzili, że mniej czasu strąca jak wymienią cały rower a ze starym gratem niech się męczy producent :)

No, nie powiedział bym, bo zanim mi dali nowy rower, to był jakiś główny mechanik logistyk i on stwierdził pękniecie ramy. Albo jest tak jak ty mówisz :):P Sam nie wiem :P

Rower już odebrałem :D Póki co nic nie piszczy, nic nie szczela, nic nie stuka, nic nie przeskakuje, czyli na razie jest dobrze :D

SZCZELA, SZCZYKA lol. Mam nadzieję, że nigdy nie dostaniesz matury z polskiego.

Halfords ma niezłe ceny niektórych komponentów. Choć torba ich marki szybko mi się rozleciała, więc raczej dobrego słowa o niej nie powiem.

A serwis - napompowali mi za darmo koła :icon_wink: Miło. Tyle chyba można powiedzieć o nich dobrego ;) Podpatrywałem jak zajmują się rowerami. Wirtuozami mechaniki to oni nie są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...