Janisław Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A u mnie od kilku dni wywala coś takiego: przy czum czerwone bary z nazwami działów są rozwleczone na cały ekran. Występuje to dopiero po zalogowaniu, gdy jestem niezalogowany forum wygląda i działa normalnie. Testowane na FF 3.5.2 oraz IE8 Jakiś pomysł co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Września 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Września 2009 tak, wiem co to było, już zrobione. ruszył nowy blog, a w nim opis jak zakładać własne blogi. W swoich będę zamieszczał informacje o nowościach na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gracias Tera wygląda normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A ja mam takie pytanie, dlaczego nie wystwietlaja mi sie wszystkie posty? Da sie cos z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Września 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ale co i gdzie klikasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachy87 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kolejny błąd, popatrzmy na przykładową datę posta: "Napisano 26 sierpień 2009 - 09:25 " To w roku mamy więcej jak 1 miesiąc o nazwie sierpień? Powinno być "Napisano 26 sierpnia 2009 - 09:25 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 W nic nigdzie nie klikam Poprostu jak przesuwam strone jakiegos tematu, to niektore posty sie nie wyswietlaja, przesuwam w gore i dopiero wtedy je widze i tak w kolko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 11 Września 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobra, już te uwagi o błędnym wyświetlaniu można sobie darować, bo każdy ma różne klony przeglądarek i każda działa po swojemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Mnie jakiś czas wszystko działało, a teraz znowu wyskakuje ten błąd o niepoprawności kodu... sprawdzę jeszcze na innym komputerze (jutro) czy działa. Bo tematu nadal założyć nie mogę o sprzedaży i chyba będę musiał pogrzebać w sygnaturze... PS. Czy reputacja, poza miłym połechtaniem własnego ego (tudzież innych rzeczy ) daje coś realnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Może by tak poziom reputacji przenieść jako pasek postępu tuż pod avatar? Wtedy można było "z marszu" ocenić kto ile tu pracuje a ile spamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 W sprawie reputacji nic się nie zmieni i można traktować ją z przymrużeniem oka, bo niestety każdy może kliknąć na minus nawet jak ktoś działa na rzecz forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 hehe spokojnie schwefel, ja też mam na minusie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 U mnie nawet teraz patrzę przyznawanie punktów nie działa, a chciałem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dobra cwaniaczki przyznawać się kto mi wlepił minusa? A tak w ogóle to całe te punktowanie jest beznadziejne bo można samemu sobie dać plusa albo minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 13 Września 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Września 2009 już nie mogą. Opcja dodawania sobie reputacji - wyłączona. Schwefel - -1 eustachy87 dziś, 16:03 [Forum] Zmiany na forum W ACP Możesz sprawdzić... nie ma to jak być czerwonym Również dodatkowe opcje przy odpowiedzi są już domyślnie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachy87 Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kolejny błąd, popatrzmy na przykładową datę posta: "Napisano 26 sierpień 2009 - 09:25 " To w roku mamy więcej jak 1 miesiąc o nazwie sierpień? Powinno być "Napisano 26 sierpnia 2009 - 09:25 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja tam w 2008r miałem 2x sierpień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Widzę mój post został oceniony negatywnie he, chyba się przestane odzywać żeby komuś nie podpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Września 2009 Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mój też i bynajmniej nie będę z tego powodu płakał. Widać eustachy87 lubi się bawić numerkami <h3></h3> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.