GdyniaBiker Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mam pytanie, zniknęła opcja wyłączenia linii "edytowane przez..."? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tak to wygląda: http://www.fototube.pl/pictures/121121.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jak widać nadal mam ten problem. Tu jest jeden enter. Tu drugi, a emotek i stylów nadal nie mogę używać. Miałem tak samo, napisałem posta w tym temacie i na drugi dzień już wszystko śmigało. Mi za to posty się rozjeżdzają, jeden post na cały ekran, trochę tekstu i później puste pole pod spodem. Również tak miałem, po 4odświeżeniu strony było ok. @Lookas 46 Bardziej to jest kwestia indywidualna niż "masowa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 było wcześniej z tym białym dołem. Zaktualizuj przeglądarkę lub odśwież stronę. Sprawdziłem na najnowszych wersjach FF i Opery. Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Mam najnowszą wersje IE. Nadal nie działa, po odświeżeniu. Usuwałem juz kilkakrotnie pliki internetowe itp., nadal nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 w kodzie nie ma błędu, nic na to nie poradzę. poza tym nie wiesz, że IE nie trzyma żadnych standardów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dziś wieczorem zobaczę jak zadziała w FF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Pobrałem nowego firefoxa i w tej chwili działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Wina microsoftu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 No to test w FF. Działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discover Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dlaczego w sybnarurze nie mogę dać linka ? Skoro wiekszośc posiada wywietla mi się [#10211] Sygnatura może zawierać maksymalnie 0 odnośników Czy to zależy od długości na forum/liczby postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 26 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 tak, nowi użytkownicy nie mogą zamieszczać linków w swoich sygnaturach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 U mnie jakaś lipa jest avatarów nie widać wszystko się rozjezdza o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 To ja może napiszę o co chodzi: o Internet Explorer'a! W Firefoxie wszystko działa cacy. Po I: usuń wszystkie pliki internetowe, szczególnie te ukryte. Po II: zainstaluj FF, powinno śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Chcę wrócić do problemu poruszonego wcześniej, odnośnie przeglądania nowych tematów. Od początku tygodnia gdy wybieram opcje "pokaż nową zawartość" otrzymuje komunikat że nic nowego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jakiś czas mnie nie było, ale teraz wracam. I niestety... ogólnie, to wolałem to stare forum. Ale od początku: 1. wygląd jest zaj...sty i tu oddaję hołd twórcom. Tak dopracowanego graficznie forum jeszcze chyba nie widziałem. Z tym, że... 2. ...częściowo niestety przez to forum jest bardzo "rozstrzelone", ciężko jest w gąszczu odzobników wyłapać najistotniejsze rzeczy, no i pewne opcje które winny być dostępne na wierzchu, gdzieś się chowają. Ale ogólnie: 3. jak będę miał więcej czasu na zasiadywanie, to za jakieś kilkanaście godzin przeglądania/postowania/zaśmiecaniosprzątania ostatecznie się określę. Teraz niestety forum przypomina mi trochę ostatniego Opla Corsę. Pierwszego który nie wyglądał jak pralka. Pierwszego w którym nie było nic widać, nawet do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Nie wiem, czy tylko ja mam ten problem, ale nie działają mi ikonki do wstawiania np linka, obrazka i inne... Czy to jakiś nowy błąd, nowe "udogodnienie" , czy problem leży po mojej stronie? Używam FF do przeglądania forum. Sam sobie odpowiem Problem leży po stronie FF i nie wiem o co biega. Pod IE neistety wszystko działa tak jak powinno :|. Niedawno ściągałem nową wersję FF, może coś tam namieszno, muszę pogmerać w ustawieniach(chyba, że ktoś już rowiązał problem i może podać gotową receptę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Najnowsza wersja FF 3.5.2 to chyba najgorsza wersja jaką używałem. Z tego powodu od niedawno częściej siedzę na Safari... i w sumie nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 U mnie jak widać działają a mam FF 3.5.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Problem już rozwiązany. Nowa wersja faktycznie jest niedopracowana. Pomogło całkowite odinstalowanie FF i ponowna instalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Aha, jeszcze jedno... nie wiem czy to wina Firefoxa (wersja 3.0.13) czy jak, ale: 1. mam duuuże problemy z postowaniem. Przy używaniu szybkiej odpowiedzi wyskakuje mi to: [#20310] Twój kod bezpieczeństwa, używany do weryfikacji pisanej treści nie pasuje do wzorca. Proszę wróć, odśwież formularz i spróbuj ponownie. więc muszę używać tradycyjnego panela odpowiedzi, 2. identyczny komunikat wyskoczył przy zakładaniu nowego tematu. Jeden się udało, drugi nadal czeka... 3. w ogóle nie działają opcje dodatkowe, jak pogrubianie itp, klikane z paska zadań. A wpisywanie za każdym razem polecenia (np. [i...tak dalej]) wygodne nie jest. Sprawdzę to wszystko jeszcze na Explorerze, ale z tego co widzę tam pojawią się inne krzaki. To moja wina czy coś jest na forum? W razie czego przeinstaluję Mozillę, tylko czy jest sens? PS. A tym razem szybkoodpowiedziajka zadziałała... WTF??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Września 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Września 2009 nie mam pojęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 No to będę szukał najpierw potencjalnych przyczyn u siebie... co prawda niedawno przeinstalowałem system i wszystko się jeszcze "dociera", ale inne fora chodzą jak chodziły. Obiecuję być cierpliwy i nie kląć od razu EDIT: Tym razem też dało się "na szybko". Cieszy mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Najnowsza wersja FF 3.5.2 to chyba najgorsza wersja jaką używałem. Z tego powodu od niedawno częściej siedzę na Safari... i w sumie nie jest źle. Popieram, masakrycznie działa, zawiesza się, resetuje etc - nigdy takich akcji nie miałem z FF :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachy87 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kolejny błąd, popatrzmy na przykładową datę posta: "Napisano 26 sierpień 2009 - 09:25 " To w roku mamy więcej jak 1 miesiąc o nazwie sierpień? Powinno być "Napisano 26 sierpnia 2009 - 09:25 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.