Mod Team bogus Napisano 18 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kolejne pytanie: Czy da się gdzieś sprawdzić w jakim temacie i od kogo otrzymało się punkt reputacji? Jakieś to nasze nowe forum zrobiło się dla mnie bardzo przejrzyste. Jeśli można jeszcze prosić to o skórkę z nieco ciemniejszym tłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Chyba się nie da sprawdzić kto dał, bynajmniej jeśli chcesz wiedzieć gdzie dostałeś to patrz na swoje posty. Chociażby na ten ostatni, bo na niego dałem pkt na próbę :PKolejne skórki chyba są opracowywane, są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 We wcześniejszej wersji była możliwość wyświetlenia aktywnych tematów z dnia dzisiejszego, lub z 2 albo więcej dni, oprócz oczywiście tematów i odpowiedzi w nich od ostatniej wizyty. Czy można dodać takie małe udogodnienie do obecnej wersji? na głównej, na dole strony pod galerią obok "moderatorzy # Najaktywniejsi użytkownicy dzisiaj # Najaktywniejsi użytkownicy w ogóle" znajduje się link "przegląd codzienny" - tam są posty od ostatnich 24 h. w prawym dolnym rogu możesz określić z jakiego okresu posty ma wyświetlić - łącznie z 1 rokiem. Przylacze sie do ostatniej petycji, zawsze mozna bylo zobaczyc co sie dzialo na forum w 'ostatnim czasie'. To chyba jedyna rzecz jakiej mi brakuje... w ostatnim czasie - w sensie od ostatniej wizyty? prawy górny róg link "Wyświetl nową zawartość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Czyli się nie da, a szkoda, bo tak szukać po tylu postach to nie jest ciekawe. Może będzie jakaś poprawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mam dziwny problem jakoś od dwóch dni- nie mogę pogrubiać, dawać linków czy obrazków do postów. Jak piszę coś od nowej linijki to i tak jak wyślę post to wszystko jest w jednej, a tu przykład: http://www.forumrowe...200#entry618083 - tu są dwa "entery" ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzieki Biera, to jest to o co mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ale gucio blade bo to "wyświetl nową zawartość" nie zawsze działa. np. wczoraj wieczorem wchodziłam na forum i zadziałało a dzisiaj (z 15 minut temu) powiedziało mi, że "nie ma nowej zawartości" mimo tego, że jak byk były od wczoraj posty w kilku tematach więc coś tu chyba nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Czy wyszukwiarka google powróci ? Ta forumowa wyszukiwarka jest nieefektywna w porównaniu do tamtej googlowej - zawsze znajdywałem to co potrzebuję, a z tą nową niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ...ale gucio blade... Wypraszam sobie Wyszukiwarka Google przecież jest, tuż pod tą forumową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jest ale tylko w czerwonej skórze, w czarnej już nie ma. Ale to się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mam problemy ze zmianą awatara. Usunąłem stary, z dysku wczytałem nowy i jako nowy awatar pojawia się stary tyle, że z nowymi rozmiarami, stary miał 60x80 a obecny 80x60 i w takim też rozmiarze się pojawia, ale stary! Proszę o pomoc w tej sprawie, czy inni też tak mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Wyczyść pamięć przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Trzykrotne czyszczenie wszystkiego co związane z internetem i nadal to samo. Już działa, przepraszam za zamieszanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 I jeszcze jedno pytanie. Jak teraz wygląda sprawa ze statusami? A jakie kryteria trzeba spełnić żeby mieć przypisek Elita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A jakie kryteria trzeba spełnić żeby mieć przypisek Elita? Nie nabijać postów i nie być natarczywym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Fifi może raczej nie pisać bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 czyli nie robić tego co właśnie robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mam pytanko Co oznacza : "Aktualnie ukryte posty poniżej 0 punktów. Zmień wartość progową" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zmień wartość to się dowiesz W nowej wersji forum można punktować posty (na dole po prawej każdego posta) - działa to podobnie jak ocenianie komentarzy na wielu stronach jak choćby YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Sorry za posta pod postem. Czy z tym -> http://img174.imageshack.us/img174/6123/66576510.jpg się da coś zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dziś u mnie pojawiły się problemy z pisaniem w tematach. Nie mogę używać emotikonek, pogrubiać, używać kursywy itp., również po napisaniu postu wszelkie "entery" nie są akceptowane i pokazywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dziwne u mnie wszystko ok.... Dalej jest ten problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jak widać nadal mam ten problem. Tu jest jeden enter. Tu drugi, a emotek i stylów nadal nie mogę używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mi za to posty się rozjeżdzają, jeden post na cały ekran, trochę tekstu i później puste pole pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Test TEST TEST Na IE i FF mi działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.