Xanagaz Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 JW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kliknij w Wyświetl nową zawartość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Tak też robię, i co dalej mam zrobić aby zobaczyć ostatni nieczytany post? Nacisnąć w to ? Ale jak w to nacisnę to wydaje mi się, że przechodzę do ostatniego postu w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 no fakt. Kurde, wkurza mnie ten interfejs. Normalnie jak dla dzieci neo . Poprzednia wersja była o niebo przejrzystsza i funkcjonalna. Jestem na NIE. 3 x NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jest kilka nowych rzeczy poprawiających wygodę, ale ogólnie nie jestem zadowolony... Czemu w niektórych tematach, posty niektórych osób widzę w kursywie i pogrubione? Przynajmniej shoutbox jest u góry, więc może zacznę pisać, bo zawsze o nim zapomniałem bo widziałem go jedynie jak przez przypadek zjechałem na dół strony forum Nawet nie wiedziałem, że można było mieć własnego bloga, teraz dzięki nowemu layout-owi widzę i to jak i galerię edit: no dobra, a gdzie jest panel z moimi 10ostatni postami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no i co z tym linkiem do ostatniego nieprzeczytanego posta, jest to w końcu, czy nie bo też nie mogę znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Sierpnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 kliknij, wyświetl nową zawartość pod bannerem skandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mieciu, ale chodzi o wyświetlenie ostatniego nieczytanego postu już w temacie. pomarańczowy kwadracik się znaczy. jest w tematach, ale brakuje go jak się już kliknie "wyświetl nową zawartość" pod banerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Teraz zamiast pomarańczowego kwadracika, wystarczy kliknąć w nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 faktycznie, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.